Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Kiko Matamoros i José Carlos Bernal amb expressió seriosa, Kiko amb una jaqueta de ratlles i José Carlos amb una jaqueta de quadres, amb un fons blau i un quadre de diàleg en blanc sobre els seus caps.

Kiko Matamoros s'atreveix a dir el que molts amaguen sobre José Carlos Bernal

Kiko Matamoros acudeix a les xarxes per compartir el que pensa sobre la imminent intervenció televisiva de José Carlos

Kiko Matamoros ha tornat a les seves xarxes socials per compartir amb tots els seus seguidors allò que veritablement pensa sobre l'última decisió que ha pres José Carlos Bernal.

Unes declaracions que s'ha produït després que hagi sortit a la llum que, tant Carmen Borrego com el seu marit, s'asseuran aquesta nit a ¡De Viernes! .

Kiko Matamoros i José Carlos Bernal, Kiko amb una jaqueta de ratlles i sostenint un micròfon d'
Kiko Matamoros considera que José Carlos vol deixar de ser anònim | catalunyadiari.com, Europa Press

Durant tots aquests anys, José Carlos Bernal ha deixat molt clar que el seu desig més gran és ser una persona anònima, malgrat la gran repercussió mediàtica de la família Campos. Tant és així que han estat comptades les ocasions en què hem pogut veure'l en un plató de televisió.

Tot i això, ja forma part del passat, i tot després que s'hagi confirmat la seva participació a ¡De Viernes!. Una decisió que ha agafat més d'un per sorpresa, entre ells, Kiko Matamoros.

Per això, el col·laborador no ha trigat a acudir al seu compte de X per verbalitzar el que molts pensa sobre José Carlos Bernal: “Un altre anònim que deixa de ser-ho”.

Kiko Matamoros diu el que molts pensen de José Carlos Bernal

Sense pèls a la llengua, Kiko Matamoros ha revelat a X el que pensa sobre l'última decisió personal que ha pres José Carlos Bernal. El col·laborador considera que la intenció del marit de Carmen Borrego és la de deixar de ser una persona pública.

Una opinió que, segons sembla, comparteix amb molts altres internautes. “I al cas que el marit? Després dirà que és anònim… Ja no saben què fer per trincar pasta”, ha assegurat un usuari de la xarxa social.

Altres, en canvi, han optat per ser més crítics amb José Carlos Bernal i la resta de la família Campos: “Mare meva, aquí han de treure profit tots. I això sabem que serà ruptura familiar, perquè la nena i la mare s'enfadaran amb els oncles per facturar a costa seva... Comença la moguda estiuenca de la família”.

Tot i això, i com era d'esperar, el comentari de Kiko Matamoros ha donat llum verda perquè els internautes comparteixin les seves bromes.

“Les Campos ja no ploren, les Campos i els acòlits facturen”, ha escrit una internauta, fent referència a la famosa cançó de Shakira. “Igual també està embarassada com la neboda”, ha fet broma una altra persona, provocant les rialles del col·laborador de televisió.

Carmen Borrego amb un vestit taronja i verd i José Carlos Bernal amb camisa de ratlles somrient
José Carlos Bernal i la seva dona es converteixen en el centre de totes les crítiques | Europa Press

No obstant això, hi ha vols consideren que la intervenció de José Carlos Bernal a ¡De Viernes! està directament relacionada amb els beneficis econòmics que rebrà a canvi:

“Quan els diners toquen la porta, els principis surten per la finestra. S'agrairia que admetessin que venen la vida i deixin d'anar de dignes i ens prenguin per estúpids”.

Un tema que, tant Kiko Matamoros com la resta de l'equip de Ni que fuéramos, han analitzat durant una de les seves últimes emissions. Tal com ha assegurat Belén Esteban, José Carlos Bernal i la seva dona estan molt enfadats amb la direcció d'aquest programa de Telecinco.

Fotografia del plató de Ni que fuéramos amb els seus col·laboradors Kiko Matamoros, Chema Garrido, María Patiño, Lydia Lozano i Victor Sandoval
L'equip de 'Ni que fuéramos' parla sobre la nova entrevista de José Carlos | Canal Quickie

I tot després que hagin pres la decisió de baixar la memòria cau. Dada que ha enxampat més d'un desprevingut, ja que, durant aquest temps, el marit de Carmen Borrego ha assegurat que el més important per a ell era continuar sent anònim.

Moment en què Kiko Hernández no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de deixar tota la veritat al descobert. Segons el col·laborador, el matrimoni està passant per una situació econòmica “molt delicada”.