Kiko Matamoros se'n riu de Belén Esteban en assegurar que no ha llegit els llibres que diu

Esteban va assegurar que havia llegit diversos llibres de Pilar Eyre quan encara no havien estat publicats

El tertuliano Kiko Matamoros
Kiko Matamoros, en una imatge d'arxiu  | CatalunyaDiari.cat

Si Kiko Matamoros és mar; Belén Esteban és muntanya. Ambdos col·laboradors de 'Sálveme' són pols oposats i així ho evidencien cada vegada que apareixen junts en un plató. Matamoros, de fet, té ara un nou rol al circ televisiu de 'Sálvame' i és que aquest és ara l'encarregat de mostrar les opinions dels teleespectadors sobre el programa, tal com feia al seu moment María Teresa Campos.

Aquest espai, però, també pot ser aprofitat per Matamoros per difondre la seva gran cultura literària i afegir la seva pàtina més cultivada a Mediaset

Kiko Matamoros i la seva cultura literària

Kiko Matamoros ha tret pit sobre la seva gran cultura literària. El col·laborador de Telecinco ha concedit una entrevista a ‘El Confidencial’ i ha parlat d'una de les seves grans passions: la literatura. Ha estat en aquest punt on Kiko no s'ha estat de res per carregar directament i sense embuts contra Belén Esteban

Matamoros s'ha servit de l'entrevista per avalar la seva cultura literària en detriment d'una Belén Esteban, que assegura haver llegit llibres que segons Matamoros aquesta no ha llegit. Per això mateix, aquest ha optat per desmentir que Esteban hagi llegit ‘Patria’ de l'escriptor Fernando Aramburu. «Jo no tinc tan clar que l'hagi llegit», ha comentat.

Kiko Matamoros durante su entrevista en 'Sábado Deluxe'
Kiko Matamoros en una entrevista a 'Sábado Deluxe' | Telecinco

 

Acusa Belén Esteban de no haver llegit llibres

L'entrevista arriba al seu punt més àlgid quan Matamoros ha fet referència a una trucada de Pilar Eyre a 'Sálvame'. Belén Esteban, aprofitant-ne l'ocasió, va remarcar-li a l'escriptora que l'hi havien agradat molt llibres com ‘Mi color preferido es verte’ i ‘Nomeolvides’ i que l'havien ajudat molt quan estava «'malalteta'»

Al fil d'aquesta declaració, Matamoros va comentar: «Esteban va estar ‘malalteta’ l'any 2013 i aquests llibres van sortir entre 2014 i 2015. Suposo que Pilar Eyre no en va dir res perquè ja li anava bé la promoció, però la Belén va mentir. Per això mateix, tinc molts dubtes de què hagi llegit 'Patria'». 


Comentaris

envia el comentari