rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Kiko Matamoros busca un nou amor després de la seva separació de Makoke

El col·laborador de 'Sálvame' ha deixat clar que vol trobar parella i ha dit que està «lliure com els taxis»
Kiko Matamoros, vol trobar l'amor de nou  | Instagram @kiko_matamoros

 

Kiko Matamoros és una caixa de sorpreses, el col·laborador de 'Sálvame' no deixa de ser notícia darrerament, per diferents motius. A més de la separació de la seva dona, Matamoros porta ja uns mesos de contínues disputes amb el seu fill Diego, cosa que ha generat una gran i mediàtica polèmica. A tot això se sumen ara unes declaracions seves que ningú esperava.

 

Poc temps després de la separació de la seva dona, Makoke, el col·laborador de Telecinco torna a estar disposat a trobar l'amor. Així ho ha dit ell mateix afirmant que actualment està «lliure com els taxis». Però també ha deixat clar que el que vol trobar ara mateix no és precisament una relació massa estable: «Sóc molt enamoradís, però ara s'ha posat molt difícil enamorar a una dona. Volen compromís i ja no estic per això».

 

Kiko assegura que no tornarà amb Makoke

Aquestes paraules sortien de la boca de Kiko en una entrevista concedida a Pilar Eyre per la revista 'Lecturas'. Matamoros aprofitava, a més, per afirmar que no està disposat a tornar a començar una relació amb Makoke, «no tornarem, t'ho juro», ha dit. Cal dir que pel que fa a la seva exparella sembla que no hi haurà cap problema amb això, ja que ella també ha mencionat en alguna ocasió que no hi haurà cap reconciliació.

 

Tots dos han agafat ara camins diferents, ella es troba a 'Gran Hermano' passant unes setmanes a la casa de Guadalix amb la resta de concursants i Kiko Matamoros ja parla de tornar a trobar l'amor. S'ha de recordar, però, que no tot està sent tan feliç per a ell, Kiko ha reconegut que «separar-se després de 20 anys tampoc és una festa». A ell se l'ha pogut veure trist en alguns moments, però sembla que ara ja s'ha recuperat i es troba amb més forces i ànims que mai.

 

Continua la polèmica amb el seu fill Diego

Kiko parlava també amb Eyre sobre un dels temes que està sent més protagonista a la seva vida, les seves disputes amb el seu fill Diego. «Les barbaritats que explica són indecències inventades. Tu creus que li he fet confidències a aquest canalla? No està bé del cap», afirmava el col·laborador. A més, també desmentia els rumors d'infidelitat cap a la seva ex, Makoke: «Mentides, mentides, mentides!».

 

Kiko Matamoros paralant dels seus problemes amb el seu fill, Diego  | Telecinco

 

En l'últim capítol de la història entre Kiko i Diego Matamoros el que s'ha pogut saber és que el fill hauria decidit querellar-se contra el seu pare després que ell també hagués anunciat que estava disposat a fer-ho. «Diu que es querellarà contra el seu pare i que té dos motius: un per titllar-lo de psicòpata i un altre, per la condemna, diu que va cometre un error, que va complir condemna i que no se li pot titllar d'això», afirmava Gustavo González fa poc a 'Sálvame'.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris