Kiko Matamoros i la seva parella, Marta López

Kiko Matamoros cedeix a les exigències de la seva nòvia i s'allunya

El tertulià té clar què passarà quan torni

Kiko Matamoros ja és molt a prop de trepitjar el plató de 'Supervivientes'. El col·laborador de 'Sálvame' ha sigut l'últim expulsat del reality i està a punt de tornar. La seva parella, Marta López Álamo, l'espera amb els braços oberts i amb plans per a l'estiu.

Només posar un peu a Espanya, Kiko tornarà a fer les maletes per posar rumb a noves destinacions. Destinacions que la seva nòvia ha triat i que espera que li facin goig. Això sí, deixarà que el col·laborador tingui uns dies per fer el que ell vulgui.

Kiko Matamoros torna a fer les maletes per anar-se'n lluny

Kiko Matamoros ha estat ni més ni menys que 72 dies concursant a 'Supervivientes'. Dos mesos i escaig que li han fet efecte, però dels quals està molt orgullós. Ha experimentat un canvi físic brutal i ara necessita un temps per restablir-se.

Ara se'n va d'Hondures feliç i conscient que d'aquí a molt poc podrà tornar a abraçar la gent que estima. Especialment la seva parella, Marta, de qui es va recordar tot just saber que era el novè expulsat de l'edició. Ella no va poder ser present al plató per motius laborals, però va estar atenta a tot mitjançant les xarxes socials.

Kiko Matamoros i la seva parella, Marta López
Kiko Matamoros tornarà a Espanya d'aquí a uns dies | Telecinco

I és aquí on, precisament, va mostrar suport incondicional a Kiko i on ara ha revelat els plans que té per quan torni. «T'adoro i estic orgullosa de tu, amor meu. Em moro de ganes de veure't», va publicar quan va saber que l'havien expulsat.

S'espera que aquest dijous la parella es retrobi al plató, però Marta ja ho té tot llest. La model no ha trigat a fer plans per quan el seu nòvio torni a casa. Li ha preparat una sorpresa que l'obligarà a fer les maletes de nou.

Fotomuntatge d'un mòbil amb una story de Marta López Álamo
Marta revela els plans que té per a quan Kiko torni de 'Supervivientes' | Catalunya Diari

«Li he organitzat una escapada a París per quan torni», confessava a través del seu perfil d'Instagram. «És l'únic viatge que tinc programat (i Menorca) perquè aquest estiu farem el que li vingui de gust», afegia la influencer.

L'estiu més especial de Kiko Matamoros

A Kiko l'esperen uns mesos d'estiu força moguts. Quan torni a ser a Espanya, segur que té pensat reunir-se amb els seus fills i amb els seus dos nets, a qui ha trobat molt a faltar.

Per no parlar de recuperar el temps perdut amb la seva parella, en qui no ha deixat de pensar durant tot el concurs. I sembla que és recíproc, perquè durant aquest temps, Marta ha publicat un munt de missatges d'amor cap a Kiko. Fins i tot ha confessat que li ha enviat whatsapps cada dia perquè, quan encengui el mòbil vegi com l'ha enyorat.

Marta López Álamo i Kiko Matamoros a Supervivientes
La nòvia de Kiko Matamoros ha preparat dos viatges per aquest estiu | Mediaset

És per això que la model ho té tot llest per seguir compartint moments amb Matamoros. Tot i això, conscient del desgast que ha suposat el reality per a ell, té clar que aquest any l'estiu serà com Kiko desitgi.

El més segur és que necessiti bastant de temps per recuperar-se, i potser el que menys li vingui de gust sigui tornar a agafar un avió. Sigui com sigui, Marta té clar que no l'angoixarà i que deixarà que ell decideixi què vol fer el que queda d'estiu.

Kiko Matamoros
Kiko Matamoros necessitarà molt de temps per recuperar-se | Instagram

Cosa que el col·laborador agrairà moltíssim, perquè fins que s'acabi el concurs, encara li queda molta feina a la televisió. Haurà de fer front al que els seus companys de concurs han dit sobre ell, i també a les crítiques dels col·laboradors de 'Sálvame'.

Després d'això, Kiko tindrà tot el temps que vulgui per gaudir unes vacances més que merescudes amb la seva gent.