Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'un primer pla de Kiko Matamoros seriós en vestit blanc i corbata negra, Rafa Mora somrient en samarreta negra i una creu

Kiko Matamoros confessa per què no tornarà a treballar mai amb Rafa Mora

Kiko Matamoros revela la raó per la qual no tornarà a compartir plató de televisió amb el seu excompany Rafa Mora

Kiko Matamoros torna a ser al focus de la notícia. Aquesta vegada ha estat per unes declaracions que ha donat a Ni que fuéramos sobre la situació d'un excompany i amic, Rafa Mora.

Com sabem, tots dos van compartir pantalla i van viure intensos moments durant diversos anys a Sálvame. Tots dos van protagonitzar diverses polèmiques, però també moments de camaraderia.

Amb el desenllaç del programa van separar els camins. Després d'un temps, Kiko Matamoros va començar a treballar a l'espai de Ni que fuéramos. Per part seva, s'esperava que Rafa Mora acabés fent el mateix, però no va ser així.

Primer pla de Kiko Matamoros a 'Ni que fuéramos'
Kiko Matamoros explica els plans de futur de Rafa Mora | Canal Quickie, TEN TV

Kiko Matamoros revela la raó per la qual no tornarà a treballar amb Rafa Mora

El cap de setmana passat, Kiko Matamoros va estar sopant amb Rafa Mora. Durant el sopar van tenir una conversa sobre els plans de futur de l'excol·laborador, ara que ja no és a la televisió.

Una xerrada que va acabar explicant el mateix Kiko a Ni que fuéramos. A la seva intervenció va assegurar que Rafa sempre havia estat una persona molt previsora.

Han revelat que, al seu moment, va aconseguir estalviar 500.000 euros i ho va saber invertir. Motiu pel qual actualment no tindria la necessitat de treballar.

Captura de Kiko Matamoros a 'Ni que anéssim' parlant sobre Carmen Borrego
Kiko Matamoros revela per què no tornarà a treballar amb Rafa Mora | Canal Quickie

"Rafa està en una situació econòmica molt bona. S'està preparant una oposició i, tot i que diu que li agradaria ser aquí amb nosaltres, vol anar per una altra banda", va comentar.

Aquestes declaracions evidencien que a Rafa Mora li encanta el món televisiu. Tot i això, creu que el més responsable per la seva banda és guanyar-se la vida amb altres coses.

Fa temps, hi va haver alguns rumors que el situaven al costat de la resta dels seus excompanys a Ni que fuéramos. Com que no va ser així, es creia que el programa no havia volgut comptar amb ell en aquest nou camí.

Tot i això, ara podem deduir que ha estat el mateix Rafa el que ha pogut rebutjar l'oferta.

Per aquest motiu, va canviar de plans d'última hora, Kiko Matamoros no tornarà a treballar amb el seu amic Rafa Mora.

Rafa Mora canvia de vida: deixa la televisió i estudia unes oposicions

Rafa Mora va començar a fer-se conèixer després del seu pas per Mujeres y Hombres y Viceversa. A partir d'aquí, va començar una carrera televisiva que el va acabar portant molts platós. Va tenir algunes aparicions com a concursant d'alguns programes.

Tot i això, es va fer un buit com un dels millors tertulians de programes del cor. Entre ells, el més destacat va ser Sálvame, en què va estar durant molts anys.

La sortida del programa va estar marcada per una sèrie d'incidents que el van afectar molt. Segons fonts properes, l'excol·laborador ha estat objecte de crítiques per les seves declaracions i actituds al programa, cosa que va contribuir a la seva decisió de buscar nous horitzons.

Imatge de Rafa Mora amb rostre molt seriós a 'Sálvame'
La nova vida de Rafa Mora després d'allunyar-se de la televisió | Mediaset

Després de molts anys de controvèrsies i moments difícils, ha decidit fer un pas de banda. Considera que és la decisió més lògica per recuperar la normalitat de la vida.

Actualment, Rafa està centrat a preparar oposicions, cosa que demostra el desig d'estabilitat i canvi. De fet, ja està estudiant per convertir-se en policia local.