Kiko Matamoros

Kiko Matamoros confessa que va estar a punt de patir un infart

El col·laborador descarrega tot el seu odi cap a Makoke en una entrevista a la revista ‘Diez Minutos’

Kiko Matamoros segueix alimentant l’odi entre ell i la seva exparella, Makoke. El col·laborador ha parlat amb el seu company Kiko Hernández en una entrevista per a la revista ‘Diez Minutos’ que promet no deixar indiferent ningú. Un dels temes que surten a la llum és que Kiko està patint molt amb aquesta situació i va concretar que recentment va estar a punt de patir un infart.

Tot i que encara no s’ha publicat, Hernández va fer un petit avanç al programa ‘Sálvame’ del que es podrà llegir i, fins i tot, va comentar que havien «netejat» algunes de les declaracions de Matamoros per evitar possibles conseqüències per al mitjà de comunicació. En aquest sentit, va assegurar que es tractava de l’entrevista més dura que havia fet mai a un personatge famós. «Pensava que seria un 10% del que m’ha dit», va explicar.

Problemes amb Hisenda

Sembla que Kiko s’ha cansat d’estar en silenci en relació amb el seu conflicte amb Makoke i ha volgut dir tot el que pensa sobre aquest enfrontament.  Un dels assumptes que va posar sobre la taula el col·laborador va ser el seu problema amb Hisenda per les cases que estan a nom de Makoke. «Com que ella ha pagat el seu deute, han vingut a per mi».

En aquest sentit, Matamoros va dir que creu que es tracta d’una «venjança» per part de la seva exparella. «Fa dues dècades que estic mantenint Makoke i el seu fill Javier i no em menjaré aquest problema amb Hisenda jo sol», va afegir. Respecte al fill de Makoke, Javier Tudela, Kiko el va definir com un nen malcriat. «Va instal·lar la seva parella a casa sense permís fa tres anys i ha viscut com un Déu gairebé tota la seva vida gràcies a mi», va sentenciar.

Kiko Hernádez ha entrevistado a Kiko Matamoros
Kiko Hernández donava detalls de l'entrevita a Kiko | Telecinco

 

La pressió li passa factura

D’altra banda, el col·laborador va sincerar-se amb el seu company i li va explicar un problema de salut que va patir recentment com a conseqüència de la pressió que està vivint en aquesta època de la seva vida. En concret, Kiko estava sopant amb uns amics i amb la seva parella actual, Cristina Pujol, unes hores abans de fer l’entrevista per a la revista. De sobte, va sentir un dolor abdominal i va anar ràpidament a un centre hospitalari. «Vaig estar a punt de patir un infart, tenia la pressió pels núvols», va concloure.

Kiko Matamoros carga contra Javier Tudela
Makoke al costat del seu fill Javier Tudela, qui li dona suport incondicional | Twitter