Primer pla de Kiko Matamoros amb una gorra

Kiko Matamoros confessa que la reconciliació està més a prop del que pensaven

Matamoros revela una cosa que està passant a l'illa

Kiko Matamoros torna a la càrrega contra la seva companya Anabel Pantoja. Durant la seva estada a Hondures se'ls va poder veure en alguna ocasió força units, amb una relació força estreta de vegades. Tot i això, després de la seva sortida del reality, el tertulià no ha deixat de carregar contra la neboda d'Isabel.

Ha confessat alguna vegada que li agradaria que arribés a la final i que s'imposés als seus rivals. Però durant les últimes hores ha revelat un secret amb què ningú comptava. Va amenaçar de fer pública una sèrie de missatges que li hauria enviat la col·laboradora abans d'entrar al concurs.

Kiko té al mòbil les proves que demostrarien que la cosina de Chabelita tenia una estratègia. Així els ho havia comunicat dies abans de marxar al reality. El xicot de Marta López va confessar que el propòsit de la seva companya era crear «un grup armat»  per cobrir-se les espatlles.

D'aquesta manera evitaria les nominacions i podria allargar tant com sigui possible la seva estada a l'illa. «Ella ha utilitzat el seu grup per nominar qui a ella li interessava cada dijous» , va assenyalar amb rotunditat. A més, creu que ha aconseguit el seu objectiu, ja que molts dels concursants «li feien la pilota».

No va tenir objecció a  l'hora d'acusar-la de ser «la més estratega» de la present edició de Supervivientes. De fet, va admetre que tenia proves que podrien avalar la teoria. «Jo tinc missatges d'Anabel abans del concurs dient-me que no ens votéssim entre nosaltres», va destacar.

Pla general de Kiko Matamoros a la seva primera entrevista a Sábado Deluxe després de Supervivientes 2022
Kiko Matamoros va parlar dels pactes d'Anabel | Catalunya Diari

Va afegir que no va ser l'única persona a qui havia escrit. Té constància que els va enviar a més participants abans de viatjar a Hondures. Per tant, tenia clar quin era el seu pla per escapar de les nominacions.

Les paraules de Kiko Matamoros segur que agafen per sorpresa Anabel. Quan torni del reality haurà de donar les explicacions pertinents als espectadors. Possiblement s'endurà una gran decepció amb ell en sentir-se traïda.

La direcció del programa no té previst actuar després d'assabentar-se del cas. El presentador de la gala de diumenge, Ion Aramendi, va deixar entreveure que era una manera de jugar i que no hi havia res il·legal. Tot i això, la col·laboradora Alexia Rivas assegurava que aquest tipus de pactes estaven prohibits per l'organització.

Una de les persones més properes a Anabel a l'illa va ser Yulen. El tirador va desmentir les paraules de l'ex de Makoke i va negar que el convidés a participar en qualsevol estratègia per salvar-se. Això sí, el tertulià de Sálvame haurà de revelar els missatges tard o d'hora si no vol quedar en dubte.

Kiko Matamoros, immers en una altra guerra

A Kiko Matamoros se li ha acumulat la feina des que va marxar de Supervivientes. Tan aviat com va aterrar va haver de fer front a les crítiques dels seus companys i de Mercedes Milá, que va carregar contra ell pel seu comportament. «No he aconseguit entendre què li ha hagut de passar a aquest home per tenir un caràcter tan amarg, tan difícil, tan necessitat», va dir ella.

Ell es va voler defensar atacant-la d'una manera molt clara. «És la seva opinió, la respecto, és una professional contrastada del mitjà. Jo també en podria explicar coses que potser modificaven la imatge que la gent en té», va apuntar el tertulià.

Captura d'Anabel Pantoja plorant a 'Supervivientes 2022'.
Anabel haurà de donar explicacions | Mediaset

Va voler afegir que «la defensa és un dret legítim», a més de recordar-li que «a tots dona consell que no té per a ell». Kiko Matamoros va rebre una altra nova resposta poques hores després. En un vídeo emès per Socialité la presentadora assenyalava que «me la bufa». Volia resoldre així l'enfrontament.