IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Kiko Matamoros deixa de forma temporal el programa de Telecinco 'Sálvame'

El col·laborador ha decidit retirar-se després de la seva gran discussió amb Mila Ximénez

Kiko Matamoros en 'Sálvame'.
Kiko Matamoros a 'Sálvame'. | Telecinco

Després de la gran discussió entre Mila Ximénez i Kiko Matamoros que va tenir lloc el dijous passat 28 de setembre en la qual va abandonar el plató, ningú sabia absolutament res de Kiko, tal com explica 'Chance'. Des del programa 'Sálvame' han confirmat que «està de vacances, cansat i es retira per un temps». Divendres passat va esclatar la bomba de l'embaràs de Laura Matamoros filtrat per Lydia Lozano i es va començar a rumorejar que el col·laborador no havia assistit al programa davant la por que sortís la notícia, però avui s'ha descobert el veritable motiu de la seva desaparició.

Els seus companys han rebut la notícia amb opinions realment diferents. Kiko només havia fet arribar la seva retirada a algun d'ells com Chelo García, fet que ha provocat l'empipament de Kiko Hernández: «Em sembla molt lleig que m'arribi la informació que estàs cansat i et retires i no hagis enviat ni un missatge als companys». Per la seva banda, Mila s'ha sentit culpable després de la seva baralla amb Kiko: «Hauria d'haver tingut la valentia de donar la cara i acomiadar-se dels seus companys. El dissabte no vaig venir a treballar perquè estava malament, em va fer molta pena saber que deixava el programa».

Cal assenyalar que el col·laborador es mantindrà una temporada allunyat de la televisió, ja que no suportava més la situació que l'envoltava professionalment, tal com ho va anunciar Antonio Tejado: «Fa dos anys, Matamoros plorant em va dir que se'n penedia de moltes coses que havia de fer al programa».


Comentaris

envia el comentari