Imatge de Kiko Matamoros.

Kiko Matamoros deixa muda a la seva xicota en revelar que hi ha algú més a la relació

Kiko Matamoros ha explicat tota la veritat

Kiko Matamoros ha deixat sense paraules Marta López Álamo en assabentar-se que el seu xicot pensa en algú més després del seu retorn de Supervivientes 2022.

Diumenge 3 de juliol, els espectadors d'aquest conegut reality de supervivència van decidir que, després de dos mesos i mig, el col·laborador de Sálvame fos l'últim expulsat de l'edició.

Muntatge amb fotos de Kiko Matamoros i Marta López.
La xicota de Kiko Matamoros no sap què dir. | CatalunyaDiari
 

Durant tota la seva estada als Cayos Cochinos, Kiko Matamoros ha esdevingut un dels protagonistes indiscutibles de l'edició, però no precisament per les seves habilitats de supervivència.

L'exrepresentant de famosos sap desenvolupar-se perfectament davant de les càmeres i aquesta, precisament, ha estat la seva gran carta dins del concurs.

Ara, Kiko Matamoros ha confessat a la seva parella que hi ha una dona que li fa perdre la son. El tertulià no es pot treure del cap una de les seves companyes d'edició.

Kiko Matamoros carrega contra Anabel Pantoja

Aquest dimarts 5 de juliol, durant l'última gala de Tierra de nadie, Kiko Matamoros no va tenir cap problema a parlar sobre el concurs de la seva companya, Anabel Pantoja.

Després d'explicar que «el xicot de Nacho Palau el va conèixer estant amb Miguel Bosé», el tertulià de Telecinco va carregar amb duresa contra la influencer.

«La protagonista és Anabel Pantoja. Ha copiat el concurs que va fer Belén Esteban a GH VIP 3. S'ha fet d'una banda armada que pica a tothom que no estigui d'acord amb la seva filosofia i amb la seva forma d'entendre el programa», va assegurar Kiko Matamoros.

Imatge de Kiko Matamoros.
Kiko Matamoros carrega contra Anabel Pantoja. | Europa Press
 

«Et nominen fins que desgasten, però és ple de morts que es queden a la calçada. Aplaudeixo la seva intel·ligència i censuro d'alguna manera les de la resta», ha apuntat a continuació.

«Estan portant Anabel a la final i l'única beneficiada és Anabel Pantoja. Els altres són víctimes d'Anabel i d'ells mateixos».

A més, va assegurar que si no el deixen exercir les tasques de cuinera, s'enfada amb la resta dels seus companys. «Ella cuina, i si no cuina s'enfada, perquè llavors no surt als vídeos».

Kiko Matamoros no creu en la relació d'amor

Kiko Matamoros va confessar públicament que mai no s'havia cregut el romanç entre Anabel Pantoja i Yulen Pereira.

Després de carregar durament contra la influencer, el xicot de Marta López Álamo va assegurar que l'esportista no va ser la primera persona en qui es va fixar la seva companya.

«Va voler fer una carpeta amb Ignacio de Borbón, però no ho va aconseguir i va anar a buscar Yulen. Borbón-Pantoja, fixa't quina meravella… Però ell no va voler entrar en aquest joc i bé, ara està enamorada de Yulen», va confessar Kiko Matamoros.

«Jo no crec en aquesta parella, encara que d'alguna manera es complementen i s'agraden», va dir tot seguit l'últim expulsat de Supervivientes 2022.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
Kiko Matamoros no creu en la relació entre els seus dos companys. | Telecinco
 

«Es donen un servei l'un a l'altre i jo crec que a ell li ha anat malament, però a ella li ha anat bé perquè és la protagonista d'aquesta edició. Ell va entrar com un esportista d'elit i sortirà com el xicot d'Anabel i això no el portarà enlloc, al Deluxe, com a molt».

D'altra banda, Matamoros considera que Arelys, la mare de l'esportista, «no li agrada la posició mediàtica del seu fill».

A més, creu que és un noi que necessita «el paraigua d'una dona, la seva mare, i repeteix el patró amb Anabel. Em sembla una relació molt desigual i m'agradaria veure Yulen fora per veure com Anabel reacciona davant d'això».