Kiko Hernández afirma que Kiko Matamoros denunciarà el seu fill Diego

Diego Matamoros va fer unes dures declaracions sobre el seu pare en el plató de 'Sábado Deluxe'
Kiko Matamoros s'ha cansat del seu fill | Twitter 

 

Diego Matamoros va ser l'últim famós que es va sotmetre al polígraf de 'Sábado Deluxe', i de les seves paraules es pot confirmar que no té intenció de reconciliar-se amb el pare Kiko, tal com li demanava la seva família. El detector de mentides va confirmar una dura afirmació que va dir sobre Kiko Matamoros, que havia estat infidel a Makoke

 

La seva participació en el programa de les nits del dissabte de Telecinco va ser comentada per Kiko Hernández en el plató de 'Sálvame' durant aquest dilluns 17 de setembre. El col·laborador va comentar que «m'he quedat al·lucinat», després de veure el programa aquest diumenge. Hernández també va afegir: «Hi ha parts que... agraeixo que el programa no reprodueixi, ni avui ni mai». Davant aquestes paraules, Belén Esteban va preguntar-li encuriosida: «Però va ser tan dur, Kiko?». 

 

Unes paraules molt «dures i desagradables» 

«Dures i desagradables», així va descriure Kiko Hernández les declaracions de Diego. Aquest no va ser l'únic col·laborador que va valorar la intervenció de Matamoros en el 'Polideluxe'. Laura Fa va escriure a Twitter: «Hi ha pocs personatges d'aquest circ que em produeixen absolut rebuig. Sobretot, perquè és un circ que ens entreté. Però escoltes paneroles com Diego i no és gens divertit».  

 

Durant l'emissió de 'Sálvame', Kiko Hernández va recordar una pregunta que va fer Belen Rodríguez al fill de Kiko Matamoros: «T'adones que Kiko Matamoros algun dia morirà i el dia que mori tu et penediràs tota la teva vida del que estàs fent?».

 

Kiko Matamoros, en una imatge d'arxiu | Telecinco

 

Mentre explicava Hernández explicava això, els seus companys van voler saber quina va ser la resposta de Diego a les paraules de Belén Rodríguez. El col·laborador va confirmar que només va contestar amb monosíl·labs com «sí» o «bé». 

 

Kiko Matamoros hauria explicat a Hernández, després que aquest contactés amb ell, que està disposat a interposar una denúncia contra el seu fill. Matamoros li hauria dit que «la meva paciència té un límit i ja m'he cansat d'ell». Per Kiko la relació amb el seu fill estaria acabada: «Em dóna igual que tingui la meva sang o no. Per a mi aquest senyor està mort».