Kiko Matamoros descarta rotundament abandonar 'Sálvame'

Matamoros ha comentat les seves declaracions en una entrevista, on va assegurar que s'estava plantejant abandonar
Kiko Matamoros descarta abandonar 'Sálvame' | Telecinco

El dimecres, el món de la premsa rosa espanyola va patir un veritable terratrèmol, quan el conegut col·laborador de 'Sálvame', Kiko Matamoros va concedir una entrevista on explicava que s'estava plantejant abandonar el programa de Telecinco. Ara, ha estat en el mateix programa de Mediaset on s'ha vist obligat a donar explicacions. El col·laborador ha volgut deixar clar que no ho va fer per diners: «Econòmicament no estic en els millors moments de la meva vida, però estic molt bé. Està publicat que tinc un problema amb Hisenda, i allà està, podria entrar en històries i rotllos. Honestament, no em ve de gust perquè crec que no em creuran, però m'és igual. Afortunadament tinc una vida força còmoda, em puc permetre moltíssims luxes, me'ls permeto i a casa meva es viu molt bé», ha aclarit. 

 

A més, el col·laborador ha volgut deixar clar per què no abandona l'emblemàtic espai de Telecinco: «No me'n vaig de 'Sálvame' perquè fer-ho suposaria renunciar a una sèrie de comoditats o nivell de vida que no em ve de gust», ha dit de manera contundent. D'altra banda, Matamoros ha volgut defensar-se davant les dures acusacions que ha rebut en les últimes hores: «Moralment no em considero cap miserable. Tot el contrari, em consideraria així si mirés cap a l'altra banda en determinades circumstàncies, però a mi amb això no em veuran», ha assegurat. 

 

Tal com recull el portal 'Vanitatis', durant la polèmica entrevista, Matamoros va confessar que es va sentir sol i saturat en el programa, i va explicar que es va sentir responsable dels atacs que va rebre la seva filla. «Estic totalment decebut amb alguns companys», va reconèixer. En canvi, aquesta vegada a 'Sálvame' Kiko ha tingut bones paraules per als seus companys, assegurant que els enyoraria a «gairebé tots». També ha volgut donar les gràcies als que fan possible el programa, i ha explicat que, per a ell, sumen més els companys que aprecia, que les dues excepcions amb les quals té una «falta de sintonia».

 Comentaris

envia el comentari