IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Kiko Matamoros desmenteix que la seva dona hagi rebut una herència de 20 milions

Segons van assegurar alguns dels seus companys de 'Sálvame', aquest era el motiu de la seva marxa de programa

Kiko Matamoros abandona 'Sálvame'
Kiko Matamoros no va deixar 'Sálvame' per una herència  | Telecinco

«La gota que va vessar el got va ser l'enfrontament que vaig tenir amb Mila», va explicar Kiko Matamoros durant la seva entrevista de comiat a 'Sábado Deluxe'. «Me'n vaig perquè estic cansat d'aquesta història, no tinc il·lusió per venir a treballar, no tinc passió per la feina que estic fent i crec que això és una porta oberta a la infelicitat», va assegurar l'excol·laborador. El presentador, per la seva banda, no va poder evitar preguntar per què l'havia perdut. «L'he perdut perquè al final hi ha hagut coses que han estat psicològicament molt dures», va contestar, referint-se, entre altres coses, als temes relacionats amb el seu fill i a la polèmica amb la seva dona Makoke, quan el va substituir en 'Sálvame' l'any passat. «No culpo ningú de la decisió que he pres, la prenc jo perquè em dona la gana, ningú m'ha pressionat perquè me'm vagi. Portava mesos pensant-ho», va comentar de forma contundent.

No obstant això, entre els seus companys corria un altre rumor sobre la seva suposada marxa. María Patiño li preguntava indirectament per les últimes informacions sobre la possible l'herència de 20 milions d'euros que hauria rebut la seva dona Makoke, i que podria haver estat el motiu de la retirada de Matamoros de la petita pantalla. I és que pel que sembla, l'excol·laborador va comentar anteriorment que continuava treballant per necessitat, perquè té un deute amb Hisenda d'un milió d'euros. «No sé d'on heu tret aquesta teoria, no he dit que ara pugui. A mi em dona una miqueta de vergonya parlar a la televisió de condicions econòmiques. Fa quatre anys que tinc el sou embargat, la meva situació és exactament igual que fa quatre anys», va respondre, visiblement alterat pel problema.

Ara, en declaracions recollides per 'Look', Kiko ha volgut deixar clar que ni ell ni la seva dona han rebut cap tipus d'herència: «La meva situació econòmica no ha variat en els últims dies. Ni allò dels 20 milions és cert, ni la meva dona ha rebut cap herència. És fals.», va explicar l'excolaborador. A més, Matamoros va deixar clar com s'havia iniciat aquest rumor: «Un dia estàvem parlant de diners, Kiko Hernández i jo, i se'm va ocórrer dir allò de l'herència en to d'humorístic, encara que no vaig pensar que Kiko s'ho cregués».


Comentaris

envia el comentari