Kiko Matamoros s'enamora d'una jove menor de 30 anys

Les dades que va donar el col·laborador sobre la seva enamorada coincideixen amb les de Kiko Calleja: es tracta d'una noia jove i d'origen italià

Kiko Matamoros durant una de les seves últimes aparicions públiques
Kiko Matamoros s'ha tornat a enamorar | CATALUNYADIARI.CAT

 

Els darrers mesos, la vida de Kiko Matamoros sembla una muntanya russa: ha passat d'estar casat amb Makoke, amb qui havia tingut una relació de vint anys, a estar separat, enfrontat amb el seu fill Diego i discutint amb la seva exparella a la televisió. No obstant això, no tot és negatiu per al col·laborador del programa 'Sálvame', ja que no només ha reforçat la relació amb la seva filla, sinó que segons ha avançat 'La Coctelera', té una nova il·lusió: torna a estar enamorat.

L'afortunada és jove i d'origen italià

El reporter Kike Calleja no ha dubtat a desvelar la identitat de la dona que ha conquistat el cor de Kiko. Així, ha afirmat que va conèixer la noia en una discoteca de Madrid on van coincidir. Tot el que sabem de la noia és que no supera els 30 anys, és morena, molt guapa i, a més, d'origen italià. No obstant això, es veu que la jove va demanar tant a Calleja com al seu acompanyant, el paparazzi Diego Arrabal, que no expliquessin res sobre la trobada.

Kiko Matamoros ja en va parlar a la televisió

Amb les dades que ja se saben sobre aquesta noia, es confirma que són les mateixes que va fer públiques Kiko Matamoros al programa 'Viva la Vida', presentat per Emma García. En concret, el col·laborador va reconèixer que estava enamorat, que volia anar a poc a poc perquè la relació no s'espatllés i que la noia era més jove que ell. A més, va confessar que el seu nom comença per la lletra 'd'.

S'acaba el rumor de la possible relació amb Sofía Suescun

Kiko Matamoros y Sofía Suescun durant una gala de 'Gran Hermano VIP'
S'han acabat els rumors sobre la relació entre Sofía Suescun i Kiko Matamoros | CATALUNYADIARI.CAT

 

Durant aquestes darreres setmanes s'han fet suposicions sobre qui podria ser la possible nova il·lusió de Kiko Matamoros. Tots els rumors indiquen que es tracta de Sofía Suescun, l'assessora de 'MYHYV' i guanyadora de l'última edició de 'Supervivientes'. No obstant això, tenint en compte les darreres informacions sobre la nova il·lusió de Kiko, s'ha posat punt final a aquesta suposició. I pel que sembla mai hi va haver res entre ells dos, perquè mentre que ell sí que estava interessat a ser més que amics, la jove va rebutjar el polèmic col·laborador.

Makoke també ha passat pàgina

Igual que Kiko, sembla que Makoke també s'ha recuperat ràpidament de la ruptura. Diego Arrabal va afirmar a la televisió que la malaguenya està molt il·lusionada amb una persona que ha arribat a la seva vida. El rumor més insistent és que aquesta persona és Tony Spina, el company de Makoke al 'reality' 'Gran Hermano Vip', amb qui sembla que té una relació més enllà de l'amistat, ja que van passar una nit junts en un hotel. De totes maneres, haurem d'esperar per saber si és veritat o no.


Comentaris

envia el comentari