La separació de Makoke ha deixat molt enfonsat Kiko Matamoros

Tot sembla indicar que el col·laborador de 'Sálvame' no aixeca el cap, a diferència d'ella que gaudeix de les seves vacances

Makoke y Kiko Matamoros se separan tras 20 años juntos.
Makoke i Kiko Matamoros es van separar després de 20 anys junts | CatalunyaDiari.cat

Kiko Matamoros no està passant pel seu millor moment sentimental. Després que el col·laborador de Telecinco anunciés la seva separació de Makoke, va decidir prendre's unes vacances i va anar-se'n fins a Màlaga. Per la seva part, Makoke va anar fins al municipi malagueny de Marbella on, tot indica, que continua fent servir la casa de vacances que el matrimoni té a la Costa del Sol, molt ben acompanyada per les seves amigues gaudint del sol i de les platges.

Kiko, un estiu molt diferent

Molt lluny han quedat els posats d'estiu de la família Matamoros a Marbella. Ara el col·laborador ha estat gaudint de llargs passejos en solitari pels carrers de Màlaga. Una suposada amiga de Kiko va explicar durant una entrevista concedida a 'Sálvame', i de manera anònima, que el va poder veure molt malament.

Segons les paraules de la dona, li va preguntar «Ep, Kiko, com estàs? Vinga ànim, hi ha tantes dones com pedres i tú vals per molt». A més també va afirmar que es van fer una fotografia junts i ell va somriure forçosament, sense ganes.

Makoke, platges i festes a Marbella

Completament diferent de Makoke que va ser vista per les platges i els carrers de Marbella gaudint del sol i de la nit. Tot i que, a diferència de Kiko, ella no va voler parlar amb els mitjans de comunicació i va preferir mantenir-se allunyada de les càmeres per poder gaudir dels últims dies d'estiu, acompanyada de les seves amigues.

Tot i que la mateixa Makoke va compartir les seves sortides nocturnes per les discoteques de Marbella a les xarxes socials mostrant així com està portant la ruptura, de manera molt diferent de la de Kiko Matamoros.

Lydia Lozano: «És una crisi»

La separació de la parella continua generant un gran debat a 'Sálvame' i Lydia Lozano va tornar al programa de Mediaset afirmant que tenia nous detalls sobre Kiko i Makoke. La col·laboradora va fer una afirmació que va provocar que a plató es revifessin les discussions sobre aquest tema.

Segons assegura, «l'entorn de Kiko i Makoke em diu que això és una crisi», i va continuar el debat tot especulant si la separació de la parella els serà rentable, com ja va passar durant la separació l'any 2010. Ara per ara, les discussions al programa de Telecinco no s'acabaran.


Comentaris

envia el comentari