Fotomuntatge de les cares de Kiko Matamoros i Makoke

Kiko Matamoros, impactat en descobrir el dineral que malgasta la seva ex Makoke

Makoke presumeix d'una vida a 'cent per hora' i plena de luxes

Kiko Matamoros no dona crèdit al luxós estil de vida que porta la seva ex, Makoke. La col·laboradora acaba de tornar d'un altre dels seus viatges a 'a cent per hora'. I en aquesta ocasió es tractava d'una destinació exòtica, ni més ni menys que a Tulum, Mèxic.

Tot i això, sembla que Matamoros no entén d'on treu tants diners qui fos la seva dona.

I és que els seus ingressos s'haurien reduït força, ja que treballa com a col·laboradora un dia a la setmana a Viva a la vida.

Makoke, en un acte promocional
Posat de Makoke en un acte promocional de Callao | GTRES

Intervencions que es limitarien a un total de tres dies al mes al programa. Pel que fa a entrevistes, cal destacar que no n'ha fet cap en els últims tres anys. I només hauria protagonitzat una exclusiva quan va néixer el seu primer net: «Makoke, àvia amb 51 anys».

A això cal sumar-li el seu pas per La última cena l'agost passat. D'aquesta manera, queda clar que la font d'ingressos més gran de Makoke podria procedir de les xarxes socials, on té més de 360.000 seguidors.

Makoke a Viva la vida
Makoke no fa moltes aparicions a la televisió | FÓRMULATV

Malgrat que tan sols 5% de les seves publicacions podria procedir de col·laboracions amb marques, cal destacar que la seva filla Anita pot ajudar-la en aquest aspecte, ja que despunta al món influencer i té una gran comunitat que segueix els seus passos.

Els deutes que uneixen Kiko Matamoros i Makoke

Kiko Matamoros no dubtava a parlar alt i clar sobre aquest tema i opinar sobre la procedència d'aquell dineral que se'n gasta la seva ex. De l'actual parella de Makoke assegurava que «és un treballador per compte d'altri i que no és empresari ni absolutament res».

«No crec que sigui el cas, ell presta els seus serveis com a capità de vaixell». I, a parer seu, l'opció més viable és que pot procedir d'una herència.

«És una possibilitat, malauradament van morir els seus pares i possiblement li ve d'aquí», explicava el tertulià.

«Eren una família acomodada, però també són sis germanes i l'Agència Tributària l'hauria embargat l'herència».

Primer pla de Kiko Matamoros amb posat seriós
Kiko Matamoros té molts deutes pendents amb Hisenda | GTRES

Kiko i Makoke no han deixat de tenir problemes econòmics des que anunciessin la seva ruptura. I el principal motiu de discòrdia és el deute amb Hisenda i les propietats de la parella, valorades en uns tres milions d'euros.

«Hi ha dues propietats. Un dúplex a Majadahonda i la casa de La Finca. Les dues propietats poden tenir ara mateix un valor de mercat aproximat als 3 milions d'euros», revelava Matamoros fa un temps.

«El deute de la casa de La Finca ha d'estar en un milió d'euros. De l'altra casa se'n deuen 100.000 euros», assegurava. «Hisenda reclama una mica més de 800.000. En total serien uns dos milions de deute davant tres de patrimoni».

Makoke pujant a un cotxe
Makoke pujant al seu cotxe, perseguida pels micròfons de 'Sálvame' | GTRES

«Jo tinc un document protocol·litzat davant de notari on se'm reconeix un deute sobre la casa de la Finca d'aproximadament 600.000 euros».

Precisament, és a aquella casa on s'acaba de mudar la seva filla Anita en contra de la seva voluntat. I és que al col·laborador no li feia gens de gràcia que la jove ni tan sols consultés aquest moviment.

Ja que, tal com explicava, li agradaria repartir els beneficis de l'habitatge entre tots els seus fills.

«Això és el que vull que heretin els meus fills. I això és el que vull que es reparteixi entre tots cinc el dia que correspongui. Si la casa es ven, m'ho han de donar a mi», manifestava amb rotunditat. De fet, Kiko espera que Makoke vengui la casa de La Finca per saldar els seus deutes.

«Ella ha d'intentar arribar a un acord amb Hisenda per vendre-la. L'haurà de vendre malament i de mala manera. Perquè Hisenda el que vol és cobrar. Jo la vendria, però no és a la meva mà», lamentava.