Primer pla de Kiko Matamoros mirant a càmera

Kiko Matamoros i la mare del seu nou fill gasten un dineral en fer l'últim pas

Kiko Matamoros i la seva parella han gaudit d'unes vacances

Kiko Matamoros i la que és la seva xicota, Marta López Álamo, sí que saben gaudir de la vida. I, sens dubte, dels seus diners. La parella no ha parat de viatjar des de principis d'any.

Però que si poden, que gaudeixin. El col·laborador de Sálvame i la model han estat presumint de la seva vida plena de luxes a les seves xarxes socials. Sopars, hotels, moda, retocs estètics... Qualsevol diria que viuen malament.

Kiko Matamoros se n'ha anat molt lluny a gaudir de l'amor

Kiko Matamoros i Marta López Álamo han marxat aquesta vegada fins a Itàlia per gaudir del temps de fer el gran pas. En efecte, la parella es donarà el 'sí, vull' molt aviat. Tot i que encara no hi ha cap data confirmada (fins on se sap).

I és que la parella no se n'ha anat a qualsevol part d'Itàlia. La costa Amalfitana ha estat l'escollida aquesta vegada per gaudir del que queda de bon temps. Un lloc molt concorregut per famosos, celebritats i, ara, per ells.

Kiko Matamoros i Marta es trobaven en ple viatge per la Mediterrània. Sembla que Montecarlo, a Mònaco, ha estat el destí triat per la parella.

Captura d'un story de Marta López Álamo.
Una de les fotos que compartia Marta a les xarxes sobre la seva estada a Mònaco. | Instagram: @martalopezalamo
 

I és que el col·laborador i la influencer semblen estar en el seu millor moment. O, almenys, això és el que fan veure a través de les xarxes socials.

De tota manera, sembla que s'està construint una gran història d'amor. Si no per a què han de viatjar tant junts.

Gaudint dels millors paratges d'Europa, la parella no tindria gens de pressa per posar data al seu compromís de casament. Això seria com una prova del que seria la lluna de mel?

Noces, i nadons?

Kiko Matamoros proposava al programa Déjate querer matrimoni a la seva parella. I és que el col·laborador, després de passar per Supervivientes, va superar les seves addiccions i va tenir una revelació amb els seus sentiments cap a Marta.

Marta López Álamo i Kiko Matamoros a Supervivientes
Kiko Matamoros i Marta López Álamo durant el programa 'Supervivientes'. | MEDIASET
 

Tant que davant de tota l'audiència va voler mostrar l'amor que sentia cap a la model. Unes paraules que de ben segur se li hauran quedat gravades.

«He pensat molt en tu aquests mesos. I et vull dir que, no només ets la dona de la meva vida, ets la dona per a tota la meva vida», deia Kiko Matamoros.

I afegia: «M'has ensenyat a estimar, malgrat la meva edat». Un missatge molt emotiu amb un final feliç: demanar la mà de Marta.

Kiko Matamoros i Marta López
Kiko Matamoros demana matrimoni a Marta López Álamo a 'Déjate querer'. | TELECINCO
 

«He decidit que em vull casar amb tu. Passarem, si tu vols, per l'altar, vestida de blanc com tu vols. Vull fer-te feliç i viure cada dia de la meva vida pendent de tu i per a tu».

Finalment, com era evident, Marta va accedir a la proposició del seu amor i es van fer el petó que confirmava el seu compromís. Tot plegat, en un plató decorat com un casament al més pur estil hawaià.

Però aquí no s'acaba el viatge de la parella. Marta López Álamo ha confessat a través de les seves xarxes socials que ha deixat... els anticonceptius!

La influencer va ensenyar als seus seguidors la realitat de l'estat de la seva cara, ja que ha tingut un petit brot d'acne. Això és degut, com ella ha explicat, al fet d'haver abandonat aquest medicament tan potent.

Captura de dues stories de Marta López Álamo.
Captura de les xarxes socials de Marta López Álamo. | Instagram: @martalopezalamo
 

«Acabo de deixar els anticonceptius fa un mes i em diu l'endocrí que pot ser normal això. Igualment veuré el dermatòleg + he canviat la meva rutina», deia.

Kiko Matamoros podria ser pare ben aviat. O almenys tot indica que estan buscant el seu primer fill entre tots dos.

I és que el col·laborador sempre ha confessat el seu desig de ser pare amb la seva estimada. «Si vull tenir un fill amb 65 anys, el tinc. Estic en el meu millor moment per educar un fill, em sento preparat», deia.