Kiko Matamoros i Marta López Álamo donen per fi la notícia de l'any

Si les condicions ho permeten, la parella es donarà el 'sí, vull' aquest mateix any

ºKiko Matamoros i Marta López. Discover 2020
Kiko Matamoros i Marta López Álamo es donaran el 'sí, vull' aquest 2021 | Catalunya Diari

Kiko Matamoros i Marta López Álamo han decidit fer el pas i casar-se aquest 2021. Després de traslladar-se a una nova casa, la parella té molt clar que vol anar més enllà en la seva relació, encara que no han afirmat quin serà el dia de l'esdeveniment, ja que les restriccions de la Covid-19 no faciliten la preparació. Kiko ha assegurat a 'Socialité' que «si es donen les condicions i es pot, sí que m'agradaria casar-me aquest any».

Ara bé, la parella ja sap on vol celebrar el casament. Matamoros i Marta López Álamo han anunciat que el casament tindrà lloc a la basílica pontifícia de San Miguel, al centre de Madrid.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Kiko Matamoros es casa per tercera vegada

Recordem que fa un parell de mesos, el col·laborador de 'Sálvame' va manifestar el seu amor per Marta López Álamo, assegurant que «ella significa molt en la meva vida, és una font de felicitat i d'orgull, em dol quan la critiquen. És una dona increïble, té un cor enorme i és guapíssima... ». És més, en aquell moment ja va afirmar que volia casar-se amb ella aquest 2021.

«Els dos anys que porto al seu costat han estat un regal molt gran... He estat tan feliç... Em llevo i me'n vaig a dormir pensant en això, i quan em desperto i la veig al meu cantó em cau la bava. Em costaria molt viure sense ella, suposant que això succeís, que algun dia haurà de passar», confessava el col·laborador molt emocionat.

«Gràcies per haver-me fet tan feliç, espero poder estar a l'altura del que has fet, de la teva valentia i la teva honradesa. Sé que no t'ho podré pagar ni correspondre't com ho has fet tu», afirmava Kiko. Per la seva banda, Marta López Álamo va respondre a les declaracions de Kiko donant a entendre que ella també voldria que la relació durés tota la vida.  

Aquesta serà la primera boda per a la 'influencer' i la tercera per al col·laborador de 'Sálvame', que cal recordar que també ha passat per l'altar amb Marián Flores (mare de Laura Matamoros, entre d'altres) i amb Makoke (mare de la seva filla Anita). Malgrat tot, Kiko Matamoros ha manifestat estar molt content davant la possibilitat de casar-se amb Marta, ja que serà la primera vegada que tingui l'oportunitat de casar-se per l'església, ja que en anteriors ocasions no ha estat possible.

Pensant en tenir fills?

La veritat és que no ens estranyaria que la parella fes un pas més enllà i decidís tenir fills. És més, Kiko Matamoros ja ha manifestat en diverses ocasions que li agradaria tornar a ser pare, tot i tenir cinc fills; quatre amb Marián Flores, i una amb Makoke. «Estem desitjant tenir un nen, però volem casar-nos abans», revelava el col·laborador en el programa 'La última cena' fa uns mesos.

Així doncs, el col·laborador té moltes ganes de tornar a ser pare, aquesta vegada d'un nen. Ara bé, esperem que no repeteixi els erros que va cometre amb els seus fills, protagonitzant disgustos personals en la televisió. 


Comentaris

envia el comentari