Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Matamoros amb posat seriós

Kiko Matamoros marxa d'Espanya en descobrir els plans de la mare del seu bebè

Matamoros no s'ho ha pensat dues vegades i se n'ha anat lluny d'Espanya

Kiko Matamoros necessitava uns dies de «relax» després de l'experiència més dura de la seva vida, Supervivientes 2022. Era conscient que embarcar-se en una aventura així no seria fàcil, però una vegada in situ va comprendre que patiria més del que mai s'hauria imaginat.

Va ser una aventura que li va passar factura físicament i mentalment, encara que, per sort, va tenir el vistiplau de l'audiència. I és que el va salvar de l'expulsió fins a cinc vegades.

Tot i rebre crítiques al llarg de més de dos mesos al concurs de Telecinco, Kiko Matamoros va sortir satisfet del reality. La veritat és que es va defensar com sempre fa dels 'pals' que va patir a les xarxes socials i des del seu propi programa, Sálvame.

Kiko Matamoros
Kiko Matamoros, de vacances a Tulum (Mèxic) per refer-se de les crítiques | INSTAGRAM (@SUPERVIVIENTESTV)
 

Kiko Matamoros necessitava descansar i decideix anar-se'n molt lluny

Després de la tornada a Espanya, Kiko va seguir fent caixa i anava a Déjate querer amb la seva parella de fa tres anys, Marta López Álamo. Tots dos es van professar el seu amor en ple directe i Matamoros va prometre a la seva parella que aviat passarien per l'altar i que no descartava tenir un fill amb ella en un futur pròxim.

Tots dos estan cada dia més units i tenen clar que volen passar les seves vides l'un al costat de l'altre. Ara pensen gaudir de cada segon el màxim possible i fer plans com el de fa uns dies.

Kiko Matamoros i Marta López
Kiko Matamoros assegura a la seva xicota, Marta López, que vol tenir fills amb ella | TELECINCO
 

La veritat és que tot aquest temps ha suposat una gran pressió per al bo de Kiko. I per desintoxicar-se i allunyar-se del soroll mediàtic ha agafat les maletes. Sense pensar-s'ho gaire, Kiko ha creuat l'Atlàntic al costat de la model i influencer a qui tant estima.

Matamoros fuig d'Espanya en descobrir els plans

La parella se n'ha anat a una de les destinacions preferides des que estan sortint junts. Ni més ni menys que a Mèxic. Més concretament a Tulum, on estan passant uns dies de festa en un luxós hotel de la zona.

Mentre que Kiko era a l'illa hondurenya, la seva xicota ho va organitzar tot perquè, al mes d'agost, el col·laborador de Sálvame gaudís de valent i s'oblidés de tots els problemes en un entorn paradisíac.

«És un privilegi gaudir d'aquesta magnífica vila amb tot el confort i la seguretat imaginables. Gràcies pel tracte exquisit», deia un dels missatges de Kiko a les xarxes socials.

A més de gaudir del complex hoteler, tots dos no descuiden en cap moment la seva forma física. La veritat és que se'ls ha vist en diversos stories anar al gimnàs o degustant un menú saludable, tot i estar de vacances.

«Sembla que no hi ha estiu que no toqui recuperació»

La realitat és que Kiko Matamoros té un objectiu clar en aquests moments de la vida, i no és cap altre que posar-se en forma físicament i recuperar aquests gairebé 20 quilos que va perdre dels Cayos Cochinos i que el van deixar realment prim.

Com que tots dos són aficionats al gimnàs, no van tenir problema a passar-s'hi unes quantes vegades, ja que no tot serà estirar-se en una hamaca a veure passar la vida.

«Sembla que no hi ha estiu que no toqui recuperació. Amb la samarreta d'Oh My Club, més motivació», deia el missatge del televisiu al costat d'una foto d'ell al gimnàs de l'hotel.