Kiko Matamoros admet que una altra dona va ser el motiu de la seva separació

El col·laborador ha donat tots els detalls sobre la seva ruptura
Kiko Matamoros explicant els motius de la seva ruptura en el plató de 'Sálvame' | Telecinco
 

D'ençà que Kiko Matamoros i Makoke van anunciar la seva separació, s'ha especulat molt sobre els motius que els va portar a finalitzar una relació de 20 anys. Ara, Matamoros ha parlat per primer cop de la seva ruptura

 

Va ser en el plató de 'Sálvame', on el col·laborador va comentar amb total franquesa, responent les preguntes dels seus companys, els motius de la seva separació de Makoke, la qual ja s'havia pronunciat sobre el tema dies abans.  Després que, Maria Patiño llencés una informació, Kiko va haver d'admetre que una altra dona és la causa de la fi de la parella

 

Les raons de la ruptura de Kiko Matamoros i Makoke 

El pare de Laura i Diego Matamoros va admetre que el passat 7 d'agost Makoke es va assabentar d'uns fets que van suposar la fi de la seva relació. Matamoros havia ajudat econòmicament una dona, però va assegurar que no va tenir cap relació física amb ella. 

 

«Va dir que m'ho tornaria i no ho va fer, i aquest segon que m'ha demanat (ajuda) no he volgut atendre-la. Makoke ho sap», va explicar el presentador afegint que la noia no tenia diners per comprar menjar i que ell, sense problemes econòmics, la va voler ajudar.  

 

Aquests fets van enfadar molt Makoke tot i que Kiko va assegurar que no va haver-hi «cap component sexual» i que només era una dona que li queia bé i amb la que va estar parlant durant una temporada. 

 

Kiko Matamoros i Makoke quan encara eren parella | CatalunyaDiari.cat
 

Una tercera persona en la relació Kiko-Makoke

L'empresari madrileny va acabar confessant que en certa manera va haver-hi una tercera persona en la seva relació. «Es pot entendre que ha existit una tercera persona, però no entraré en detalls. Sí que he tingut algun tipus de relació que no tinc per què determinar, i ella (Makoke) ho sabia... però no ho va consentir», va dir Matamoros assegut al costat de Kiko Hernández. 

 

L'exparella de Makoke va insistir que entén la decisió de la mare de la seva filla i es va mostrar molt trist per la situació. També va admetre que ella és l'única dona que ha estimat els últims 20 anys.  

 

Lydia Lozano va dir que coneixia la relació de Kiko amb una altra dona | Telecinco
 

Lydia Lozano va confessar que coneixia la notícia 

Mentre Kiko explicava aquest relat, Lydia Lozano feia que sí amb la boca, com si ja tingués coneixement d'aquesta informació. Kiko Hernández li va preguntar: «Tu coneixes aquesta relació?», i ella va admetre que sí

 

«La gent ho comentava, jo no l'he vist, sé qui és però mai he parlat amb ella ni l'he trucat. No m'hi he apropat per treure alguna informació», va dir la col·laboradora sobre aquesta noia, la qual segons Matamoros mai acudirà a 'Sálvame' a donar la seva versió de la seva suposada relació.