Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Kiko Matamoros diu que «no té por» del seu fill i la seva exdona

El col·laborador de 'Sálvame' ha tret importància a la possibilitat que la mare de Diego Matamoros declari a favor d'aquest en un judici
Kiko Matamoros en 'Sálvame' parlant del conflicte amb el seu fill | Telecinco

 

La guerra entre Kiko Matamoros i Diego Matamoros ve de lluny i sembla que no hi ha manera que signin la pau. És més, en els últims dies s'ha afegit un altre actor en el conflicte entre el col·laborador i el seu fill. L'exdona del col·laborador, Marian Flores, s'ha mostrat disposada a declarar davant d'un jutge a favor del seu fill si finalment tots dos porten els seus problemes als tribunals. 

 

Kiko va voler treure importància a aquest fet en el plató de 'Sálvame: «Amb quins informes? És una altra catxa, si aquests volen jugar al pòquer, endavant, però a mi m'és ben igual». 

 

Sembla que el pare de Laura i Anita Matamoros no està gaire preocupat del que pugui dir la seva primera parella: «Ha tingut vostè 35 anys, m'heu intentat colpejar amb tot el que heu pogut, en públic i en privat, no us tinc gens de por». Així de segur es va mostrar l'exparella de Makoke en el programa on treballa. 

 

Kiko nega cap veto al seu fill

Fa poc, Diego Matamoros va explicar molt enfadat en el plató de 'Sábado Deluxe' que el seu pare hauria intentat evitar que ell assistís al programa. Kiko va negar ràpidament que hagués demanat cap veto als directors i va voler donar unes altres raons per les dures paraules que el seu fill li va dedicar

 

Kiko Matamoros comentant les amenaces de la seva antiga dona | Telecinco

 

«Que Diego Matamoros vulgui justificar la seva actuació dient que va ser perquè jo el vaig intentar vetar és absolutament fals», va relatar el pare de Diego afegint després que ell ja havia negat qualsevol tipus de veto després que el seu fill fes l'entrevista de preparació pel programa. En aquesta, segons van explicar en el programa de Telecinco, el germà de Laura Matamoros hauria dit «barbaritats més grans» que les que finalment va dir en públic.   

 

El fet que sí que va admetre Kiko Matamoros és que ha demanat que el seu fill no participi en el programa de les nits del dissabte durant els pròxims mesos. «Vaig anar al despatx per negociar un 'Deluxe' per mi, i la condició indispensable que fico és que aquest senyor estigui 3 mesos sense parlar, perquè sabia que atacaria Makoke». 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris