IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Kiko Matamoros parla clar sobre la posició de Belén Esteban en ‘Salvame'

El tertulià confessa que l'actual col·laboradora està «molt cuidada i protegida»

Kiko Matamoros durante su entrevista en 'Sábado Deluxe'
Kiko Matamoros durant l'entrevista en 'Sábado Deluxe' | Telecinco

El excolaborador del programa ‘Salvame’, Kiko Matamoros torna a denunciar les greus faltes que té el xou de Telecinco. Aquesta vegada ha criticat la privilegiada posició que gaudeix l'actual col·laboradora, Belén Esteban. Encara que ben sabut és que Matamoros ja no treballa per a la cadena de Mediaset, encara segueix donant titulars sobre els components del que fos el seu lloc de treball.

Segons publica 'El chismografo',Matamoros ha decidit parlar sobre les diferències de tracte que reben els col·laboradors. Entre les declaracions, destaca la falta de reconeixement dels alts càrrecs cap als mèrits dels participants del programa. Per exemple, tan sols els presentadors i Terelu han estat convidats al programa 'Pasapalabra'. A més Kiko opina que els «pesos pesants» de 'Salva'm' els serà molt difícil trobar un altre projecte de televisió on desenvolupar la seva activitat professional.A part, Matamoros ha estat clar parlant de la seva excompanya, Belén Esteban. Ell considera que l'actual col·laboradora de 'Salvame' «està molt cuidada i protegida», per la qual cosa qualsevol tema incòmode per a ella no es tocarà ni tractarà en les tardes de Telecinco.

Imagen de archivo del tertuliano, Kiko Matamoros
Imatge d'arxiu del tertulià, Kiko Matamoros | telecinco.es

 

Kiko Matamoros, recuperant el temps perdut 

 

No obstant això, el que anés treballador de la cadena de Fuencarral, ha decidit allunyar-se dels focus mediàtics i dedicar-se als seus. De moment, Kiko està feliç. Li il·lusiona ser avi i poder gaudir dels néts que té. A més reconeix que l'embaràs de la seva filla Laura li ha unit molt a ella. I confessa que li agradaria que Makoke pogués gaudir del bebè que està en camí.


Comentaris

envia el comentari