Primer pla de Kiko Matamoros amb una gorra

Kiko Matamoros perd la paciència per la notícia de les seves vacances i marxa

Kiko s'afarta dels comentaris dels seus companys

Kiko Matamoros va protagonitzar aquest divendres un moment de molta tensió al plató de Sálvame. Tot semblava anar amb normalitat al guió del programa. Tanmateix, des de fa dies, el col·laborador volia venjar-se d'un company de redacció per un vídeo que considerava humiliant sobre ell.

A l'espai de Telecinco es van fer ressò de les meravelloses vacances que van gaudir el tertulià i la seva xicota Marta López Álamo. Van preparar una peça carregada d'humor que no va ser ben rebuda per part del protagonista. No li va agradar gaire el tractament que li van donar tant a ell com a la noia.

Pel que sembla, Kiko se sentia ferit per un comentari del vídeo. El responsable d'aquest contingut, Germán González, confessava que el col·laborador li havia cridat l'atenció per la seva feina. Estava enfadat per unes paraules que feien referència a la seva edat.

El redactor havia assegurat que el complex hostaler que havia escollit la parella tenia «un estil Jurassic Park». I va afegir que la influencer s'havia emportat el seu «propi dinosaure», en referència al tertulià.

Pla general de Kiko Matamoros a la seva primera entrevista a Sábado Deluxe després de Supervivientes 2022
Kiko Matamoros va haver de sortir un parell de vegades del plató. | Catalunya Diari

Germán es va sentir força intimidat amb el seu company i li va arribar a demanar disculpes al plató. Admetia que «de vegades, em puc passar una mica amb el tema de l'humor. I, de vegades, pot ser una mica feridor, però em semblava graciosa l'expressió i la direcció em va donar permís».

En tot moment va comptar amb el suport dels seus companys. Les presentadores, Nuria Marín i Adela González, el van defensar i van destacar la bona feina del jove. També ho feia Laura Fa, amb qui el col·laborador va mantenir un dur enfrontament.

Kiko Matamoros va reaccionar molt malament davant la situació generada al plató. Després que es fiquessin amb el tema de l'edat, es va fer una pregunta en veu alta. «Per què no fem acudits de marietes», va assenyalar.

Núria tenia especial interès en conèixer per què li molestava tant que es tractés aquest assumpte. «Per què sempre que surt el tema de l'edat t'enfades especialment?», va dir la periodista. Ell va explicar que «cal ser molt miserable per qualificar una persona per la seva edat, no per la seva intel·ligència, solidaritat o empatia». En vista d'aquestes paraules, Laura Fa va sortir en defensa de Germán, menyspreant aquest tipus de declaracions.

Tanmateix, al nuvi de Marta López no li va agradar gens que li interrompessin: «Deixa'm acabar, que estic parlant», va cridar mentre s'aixecava del seient. La catalana li demanava que «a mi no em facis callar així». La tensió al plató anava augmentant.

Kiko Matamoros va decidir marxar del programa

Kiko Matamoros va marxar del programa per evitar mals majors. Ho va fer escortat per la presentadora, que, malgrat els seus intents, no va aconseguir que tornés. També des de direcció van intentar convèncer-lo.

Al cap d'uns minuts tornaria, però la tensió encara seguia estant molt present a l'ambient. Laura Fa li va recriminar que emprés el terme «esparracat» per definir Omar Sánchez abans de conèixer Anabel.

El col·laborador li preguntava: «Tu saps què és?», i, ràpidament, li va replicar. «Vinga, que el mascle m'expliqui que és esparracat». Això no va semblar agradar-li gaire a ell, que va decidir tornar a sortir a l'exterior per evitar un altre enfrontament.

Kiko Matamoros va tenir un divendres per oblidar. No només s'havien rigut de les seves vacances, sinó que també va comprovar com tenia tothom en contra. Va prometre que es venjarà dels seus companys.