Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Matamoros amb rostre somrient

Kiko Matamoros podria convertir-se en avi per tercer cop: les proves

Kiko Matamoros veu la foto que podria haver deixat al descobert la notícia

Kiko Matamoros ha acaparat totes les mirades després dels últims rumors que s'han generat al voltant de la seva família. I és que tot apunta que el col·laborador de televisió podria tornar a convertir-se en avi d'aquí a molt poc.

Fa tot just unes hores, Semana ha anunciat en exclusiva que, després de set anys de relació i dos fills en comú, Laura Matamoros i Benji Aparicio han trencat novament la seva relació.

Laura Matamoros amb Benji Aparicio, el pare dels seus fills
Laura i Benji tornen a trencar | GTRES

Segons aquesta capçalera, només fa unes setmanes, la filla de Kiko Matamoros i la seva parella estaven gaudint, a Tarifa, d'unes vacances en família. Durant la seva estada en aquesta ciutat gaditana, se'ls va poder veure tots dos en una actitud molt còmplice.

Una estampa que no reflectia gens la realitat del que estava succeint en la seva relació. Sigui com sigui, aquesta revista ha assegurat que, després de diversos alts i baixos i crisis, Laura i Benji haurien decidit tancar el seu romanç.

Prova d'això són els diferents fulls de ruta que tots dos han programat per a les vacances d'estiu. I és que, mentre que la filla de Kiko Matamoros gaudeix d'uns dies de descans amb el seu germà Diego, el xef ha optat per passar desapercebut.

Sigui com sigui, avui dia, cap dels dos s'ha pronunciat sobre això. Així, doncs, haurem d'esperar per saber si han decidit separar els camins per sempre o si, per contra, tornaran a donar una oportunitat al seu amor.

Ara, i enmig de tot aquest enrenou, Laura Matamoros ha acaparat totes les mirades. I és que, pel que sembla, la filla de Kiko Matamoros podria estar embarassada per tercera vegada.

La filla de Kiko Matamoros fa saltar totes les alarmes: la foto que confirmaria el seu embaràs

La filla de Kiko Matamoros s'ha tornat a convertir en el centre d'atenció i tot gràcies a la seva última publicació a les xarxes socials. I és que aquesta instantània podria haver deixat al descobert l'embaràs del seu tercer fill amb Benji Aparicio.

Tot i els rumors de separació, Laura Matamoros ha deixat sense paraules els seus seguidors d'Instagram amb el seu últim 'post'. Hi podem veure la jove en una actitud relaxada, mentre gaudeix d'uns dies de platja amb els seus fills i el seu germà.

Kiko Matamoros amb la seva filla Laura Matamoros, tots dos visiblement feliços
Diversos usuaris asseguren que la filla de Kiko Matamoros podria estar embarassada | @_lmflores

En una de les fotografies, la filla de Kiko Matamoros apareix asseguda mentre llueix un biquini i un caftà de color verd. Un 'outfit' que ha deixat a la vista part de la seva silueta.

Segons diversos dels seus seguidors d'aquesta xarxa social, en aquesta imatge es poden apreciar unes sospitoses corbes al ventre. Per tant, tot i que Laura Matamoros encara no s'ha pronunciat, molts creuen que podria tractar-se del seu primer posat premamà.

Tot i això, diversos usuaris han posat sobre la taula una altra possibilitat. Tot i que aquest rumor ja ha començat a circular amb força per aquestes plataformes, segons sembla, la filla de Kiko Matamoros podria estar patint un complicat problema de salut.

Primer pla de Laura Matamoros amb rostre seriós
Laura Matamoros podria estar bregant amb una complicada malaltia | Europa Press

«He llegit que tens el Bacteri Helicobacter. Jo també el vaig patir l'any passat i, en plena onada de calor, em van posar el tractament amb antibiòtic», ha comentat una de les seguidores de Laura Matamoros.

Per això, aquesta internauta no ha dubtat a compartir-hi alguns consells per superar aquesta patologia com més aviat millor. «Molt de compte amb els menjars i begudes».