L'anell que delata el secret que Kiko Matamoros ha intentat amagar tots aquests dies

El col·laborador de 'Sálvame' ha celebrat un any al costat de Marta López

Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'
Kiko Matamoros | Telecinco

Fa poc més d'un any que Kiko Matamoros iniciava una relació sentimental amb la influencer Marta López i sembla que la seva relació ja està més que consolidada, o almenys això ha semblat en la seva última aparició a 'Sálvame'. I és que el col·laborador sembla estar vivint una segona joventut al costat de la model, cosa que també han notat els seus companys de plató, qui ho veuen molt més tranquil i relaxat que abans.

El periodista acudia al seu habitual lloc de treball amb una nova joia: un cridaner anell que va cridar l'atenció dels seus companys i de la presentadora, qui no va dubtar a preguntar-li al col·laborador sobre l'origen de l'aliança. L'ex de Makoke, revelava que es tractava d'un anell per celebrar el primer aniversari al costat de la seva actual parella.

Possible boda a la vista?

Es tractava d'un anell ample en or blanc que per dins tenia gravada la data en què van començar la seva relació com a parella i el nom de la influencer. Tot i no ser un anell de compromís, el col·laborador ha posat molt d'entusiasme en ell, ja que va participar en el disseny de la peça.

Després d'escoltar les explicacions de Matamoros, la resta de col·laboradors no van poder reprimir el riure, fent broma sobre un possible casament el pròxim any. Malgrat les burles dels seus companys, Kiko es mantenia aliè a elles i molt orgullós d'estrenar aquesta joia que signa el seu amor amb l'expostulant a Miss Espanya.

Sens dubte, Marta i Kiko estan travessant pel seu millor moment personal. Després del fallit matrimoni al costat de Makoke després de més de 20 anys de relació, el col·laborador sembla haver trobat per fi l'amor després atribuir diversos festejos. Malgrat els prejudicis per una diferència d'edat de 40 anys, la parella ha portat sempre la seva relació per bandera.


Comentaris

envia el comentari