El col·laborador Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'

A punt de ser pare: Kiko Matamoros, seguint els passos de la seva filla Laura

Laura Matamoros acaba d'anunciar el seu segon embaràs i sembla que el seu pare té ganes de seguir-li els passos

Kiko Matamoros està d'enhorabona i és que es convertirà en avi per segona vegada. La seva filla Laura anunciava fa poc que estava embarassada, just poc després que reconegués que la seva relació amb Benji Aparicio havia acabat.

Una cosa que agafava a tots per sorpresa i que obligava la parella a replantejar la seva ruptura i donar-se una segona oportunitat. Així, Laura s'ha mostrat d'allò més il·lusionada per tornar a convertir-se en mare.

«Estic fent aquest vídeo per a vosaltres, per comentar quina és l'actualitat de la meva vida ara mateix i explicar que estic embarassada», compartia la influencer en el seu Instagram. «És molt aviat per donar aquesta notícia, però la meva vida és com és, és pública. Ha sortit per certs mitjans que estic embarassada, de set setmanes. És el més meravellós que em podia esperar encara que la situació no fos la més idíl·lica del món», s'animava a explicar als seus més de 900.000 seguidors.

«Em torno boja amb aquesta coseta d'aquí. He tingut moltes pujades i moltes baixades durant aquest mes. Han passat moltes coses. Jo fa tres setmanes pensava que anava a començar de zero la meva vida sense Benji. Crec que és una oportunitat que ens ha donat Déu perquè ens adonem que hem d'aprofitar aquesta situació per lluitar i estar, i crear aquesta família que volem, aquesta família imperfecta», comentava il·lusionada amb aquest gir que ha fet la seva vida.

I, si de nadons es tracta, sembla que el seu pare, Kiko Matamoros, té planejat tornar a tenir-ne un de molt aviat al costat de Marta López Álamo. La parella travessa un moment molt especial, amb plans de passar per l'altar, així que no seria una sorpresa que es plantegés tornar a gaudir de l'experiència de la paternitat.

Sobretot ara, que ha recuperat la relació amb gairebé tots els seus fills excepte amb Anita, amb la qual fa anys que no es parla. I, mentre aquesta situació penja d'un fil, se li suma a la complicada situació econòmica que travessa, ja que Hisenda té tant al tertulià com la seva exdona, Makoke, en el punt de mira.

L'ex matrimoni fa temps que està sumit en una guerra interminable, tant personal com legal, i a part de perdre moltes de les seves propietats, també estarien a punt d'acabar a la presó. Malgrat això, Kiko assegura que no té gens de por.

«S'ha publicat que la Fiscalia m'ha demanat sis anys per un tema fiscal i que m'han condemnat a sis anys. És mentida, no hi ha petició fiscal per cap lloc. Jo de moment ni he declarat», ha dit respecte a les acusacions que pesen sobre ell i la seva ex. «Hisenda m'ha embargat quan ho ha cregut convenient i tinc les meves nòmines embargades i punt. Estic tranquil·líssim en aquesta història».

D'altra banda, sembla que tot i això, el col·laborador de 'Sálvame' té plans de tornar a convertir-se en pare també. Kiko reconeix que sent que està en el seu millor moment, i no té por de tornar a embarcar-se en aquesta aventura.

«Si em dona la gana de tenir un fill amb 65 anys, el tinc. Estic en el meu millor moment per educar un fill, em sento preparat. Quan miro enrere, amb la meva primera filla, que la vaig tenir als 27 anys, no tenia excessivament clar quina era la responsabilitat de ser pare. Cadascú és circumstància del seu temps».

Unes inesperades declaracions que coincideixen amb el nou embaràs de la seva filla Laura, que potser hagi disparat les seves ganes de tornar a criar un nen. I és que per Matamoros l'edat no és un impediment, com ja demostra en la seva relació de parella amb una noia molt més jove que ell. Ens donarà aviat la sorpresa?

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.