Kiko Matamoros amb ulleres de sol

Kiko Matamoros reapareix per sorpresa al 'Deluxe': el motiu del retorn

El col·laborador ha tornat al programa després de diverses setmanes absent

Kiko Matamoros ha tornat al 'Deluxe' per la porta gran. El col·laborador ha reaparegut per sorpresa al format que va abandonar «per voluntat pròpia» fa ja diverses setmanes.

«Me n'he anat del 'Deluxe' com Sergio Ramos del Reial Madrid, contra la meva voluntat. Però la decisió l'he pres jo», explicava a la revista 'Lecturas 'per a desmentir els rumors sobre un possible acomiadament.

El tertulià portava un temps treballant a disgust en l'espai que li ha donat feina des de fa ja més d'una dècada.

Matamoros estava tip de la deriva que la postura que el programa havia adoptat en defensa de Rocío Carrasco. Una postura que el feia sentir incòmode i l'havia portat fins i tot a autocensurar-se.

«Crec que està molt de moda. La gent s'ha de mossegar la llengua. De veritat, l'autocensura em fa més por que la censura», deia Kiko abans de prendre la decisió d'abandonar el programa.

Els motius de Kiko Matamoros per abandonar el 'Deluxe' després de més de deu anys

Més enllà de les diferències sorgides arran del documental de Rociíto, el tertulià també va revelar els altres motius que el van portar a deixar el 'Deluxe'.

Ho va fer en una extensa entrevista publicada a 'Lecturas', on assegura que se sent poc valorat pels seus caps i deixa entreveure l'existència d'un problema econòmic.

«El primer que ha de valorar la seva feina és un mateix, i jo entenia que existia cert greuge comparatiu. No entraré en més detalls. No era gairebé una qüestió de números, sinó de reconeixement. No m'he sentit reconegut en aquest sentit i ja està», assenyalava el col·laborador a 'Lecturas'.

A més, segons va revelar Matamoros, no li sembla gens bé que alguns companys amb menys minuts en pantalla cobrin gairebé el mateix que altres que es deixen la pell durant més temps.

«M'agradaria seguir treballant, però depèn d'en quines condicions, i no em refereixo únicament als diners. Vull ser responsable i parlar-ho abans amb qui ho he de parlar. He reaccionat de manera responsable i aquí tot s'ha magnificat perquè l'escàndol ens interessa», deia poc abans d'abandonar 'Sálvame'.

No obstant això, sembla que les diferències amb l'organització del programa ja estan resoltes. O, almenys, les dues parts han aconseguit llimar asprors i arribar a un acord perquè Kiko retorni al 'Deluxe'.

Kiko Matamoros torna al 'Deluxe' i dona les gràcies a qui ho ha fet possible

Aquest dissabte, el tertulià s'asseia de nou al plató de Telecinco per a explicar el motiu pel qual ha reconsiderat la decisió que havia pres d'abandonar el 'Deluxe'. Una confessió que va fer en qualitat de convidat durant l'entrevista que li va fer Jorge Javier Vázquez.

El presentador català es mostrava molt content per la reincorporació del col·laborador, el paper en el programa del qual sempre ha defensat malgrat les discrepàncies que té amb ell.

Matamoros  va ser rebut amb els braços oberts i va voler agrair als directius de la cadena i la productora que hagin fet possible que torni al programa.

«Vull donar les gràcies a la cúpula, perquè ha sabut entendre'm», va dir Kiko deixant entreveure que potser hi ha hagut una millora de les condicions del seu contracte.

A més, tal com va assenyalar María Patiño, la cúpula de Mediaset no és l'única que dona suport incondicional al tertulià.

«Jorge Javier Vázquez empara i dona suport a Kiko Matamoros. És el seu protector», assegurava la periodista gallega mentre els dos al·ludits reien i feien evident l'enorme complicitat que tenen.

No obstant això, molts seguidors del programa s'han mostrat contraris al retorn de Kiko mitjançant les xarxes socials. Sembla que no tothom està content amb aquesta decisió.