Primer pla de Kiko Matamoros mirant a càmera

Kiko Matamoros rep el pitjor cop que es podia imaginar: «Demana que no la relacionin»

Ana Matamoros ha renegat públicament del seu pare, i ell ha respost

Kiko Matamoros ha rebut un altre cop dur que l'allunya encara més de la seva filla Anita. Pel que es veu, la jove ha demanat expressament que no la relacionin amb ell.

Pare i filla ja fa gairebé dos anys que no es parlen, cosa que molta gent atribueix a la relació del tertulià amb la model Marta López Álamo i a les desavinences entre Ana i ella.

Així doncs, sembla que ni ell ni ella tenen intenció d'apropar postures. Anita segueix centrada en els seus projectes professionals, tal com ella mateixa ha confessat.

Mentrestant, el seu pare assegura que encara està molt dolgut amb la seva actitud i que tampoc està disposat a rendir-se, ja que considera que la seva filla està sent manipulada per terceres persones. Concretament, per la seva mare, Makoke, i pel seu germà, Javier Tudela.

Això sí, amb qui la jove sembla que es porta de meravella és la seva germana, Laura, amb qui comparteix esdeveniments i la feina com a influencer.

Totes dues han demostrat que tenen molt bona sintonia i no han deixat que el conflicte amb el seu pare afecti la seva relació. Al contrari, sembla que les ha unit més, ja que Laura és un gran suport per a Ana.

Foto de Carlota Corredera i Kiko Matamoros al plató de Sálvame
Kiko Matamoros s'ha emportat un nou revés a 'Sálvame' | Mediaset

Això, però, no treu que a Kiko li faci mal veure com la seva filla petita l'ignora deliberadament i fins i tot exigeix que no se la relacioni amb ell. Tot per a protegir la seva imatge i la seva carrera, ja que no vol tenir res a veure amb la premsa del cor.

Recentment, en un photocall, Anita va atendre la premsa amb un gran somriure. De fet, va explicar que està treballant molt.

Cosa que la fa molt feliç, perquè sent que ha evolucionat molt, tant personalment com professionalment. A més, assegurava que té nous projectes i que no descarta tornar a Milà d'aquí a poc.

D'aquesta manera, la noia va deixar molt clar que està passant una etapa molt bona que i té la sort de poder decidir què vol fer en un futur.

Al mateix photocall també hi havia el seu germà, Javier Tudela, que fa pocs mesos va ser pare per primera vegada. «Hem deixat el nen amb l'àvia i així hem pogut sortir a airejar-nos una mica», deia, fent broma. I és que es veu que a Makoke no li agrada que li diguin així.

Primer pla d'Anita Matamoros en un photocall d'El Corte Inglés
Anita Matamoros demana que no la relacionin amb el seu pare | GTRES

Kiko Matamoros respon al menyspreu de la seva filla Anita

Kiko Matamoros va decidir prendre-s'ho amb humor i va evitar pronunciar-se davant d'aquestes últimes declaracions de la seva filla petita.

No obstant això, sí que es va mostrar força molest quan es va assabentar que la mànager d'Anita exigiria a la noia que el seu pare fos un tema tabú. De fet, primer va decidir canviar-se el cognom a les xarxes socials, com ja va fer la seva germana, Laura.

Laura i Anita Matamoros
Laura i Ana Matamoros estan molt unides | GTRES

I ara ha demanat expressament que se censuri qualsevol tema que la pugui vincular amb el col·laborador de 'Sálvame'.

«La mànager de la teva filla no vol que se la vinculi amb tu sota de cap manera», informava Carlota Corredera.

Per part seva, Kiko va respondre de manera breu i contundent assegurant que tot li semblava amb «expectacular, amb X».

kik

«Quan va arribar al photocall, es van donar instruccions a la premsa que no se li preguntés res», afegia la presentadora. Una cosa davant la qual el col·laborador va replicar amb certa sorna: «Com si fos Britney Spears», en referència a les ínfules de diva que es gasta la seva filla.

«Suposo que els primers 400.000 seguidors els té perquè es diu Matamoros. La reflexió la faig per a la senyora, no per a la meva filla», matisava a continuació.

Tot i que el tertulià pretingui ser de ferro i no deixar que aquest tema l'afecti, en el fons li segueix fent mal estar tan allunyat d'Anita. I el que encara li faria més mal seria el fet que la seva filla renegués del seu cognom, com si se n'avergonyís.