Primer pla de Kiko Matamoros amb una gorra

Kiko Matamoros trenca amb tot: la ruptura és definitiva

Kiko Matamoros ha decidit no callar més

Kiko Matamoros acaba de posar en perill un dels retrobaments que més esperava. I és que, per culpa de les seves darreres declaracions, sembla que la relació entre ell i una de les dones de la seva vida està a punt de trencar-se per sempre.

Després de més de 20 anys de relació i una filla en comú, el col·laborador de Telecincova decidir fer un gir inesperat a la seva vida. Per això, i després de diverses anades i vingudes amb Makoke, el 2018, tots dos van decidir agafar camins separats.

Kiko Matamoros
Kiko Matamoros esperava una reconciliació | TELECINCO

Des de llavors, aquests dos personatges de televisió s'han embrancat en una guerra que sembla no tenir fi. Durant tot aquest temps, hem pogut veure com, en diverses ocasions, Kiko Matamoros i la seva exdona s'han llançat els plats al capdavant als diferents programes de Mediaset España.

I és clar, com calia esperar, aquesta complicada situació ha aconseguit sobrepassar els límits de la petita pantalla i ha afectat considerablement les relacions entre els membres d'aquesta mediàtica família.

Després de la seva separació, Kiko Matamoros va començar una història d'amor amb la model, Marta López Des de llavors, s'han generat molts rumors sobre la suposada enemistat que hi ha entre la miss i la seva filla, Anita Matamoros.

Ara, i quan semblava que hi havia hagut un acostament entre pare i filla, l'exrepresentant de famosos ha tornat a posar en perill la seva relació amb la dissenyadora de moda.

Kiko Matamoros posa en perill la reconciliació

Kiko Matamoros no és conscient que amb l'últim comentari que ha fet sobre la mare de la seva filla ha posat en perill l'acostament que es va produir amb Anita el passat mes de juliol.

Fa unes setmanes, la noia va donar a entendre davant els mitjans de comunicació que volia reprendre el contacte amb el seu pare. «A mi la rancúnia, l'enveja i l'odi és una cosa amb què no he crescut. Sé perdonar i sé demanar perdó», opinava.

En aquell moment, Kiko Matamoros es va mostrar molt predisposat a estrènyer llaços amb la seva filla petita. «M'agradaria fer una lectura positiva... Jo tampoc perdo l'esperança, encara que de vegades es viu més còmode sense esperança perquè, de vegades, és una fàbrica de dolor i decepció. Jo espero que, amb el temps…», explicava.

Fotomuntatge de les cares de Kiko Matamoros i Makoke
Kiko Matamoros ataca amb duresa la seva exdona | Catalunya Diari

«L'estimo com estimo la resta dels meus fills i, suposo que, tard o d'hora, ens haurem de retrobar i intentar posar solució a la nostra separació», deia el col·laborador.

Però, ara, sembla que tot es pot ensorrar després de l'últim retret que Kiko Matamoros li ha dedicat a la seva exdona. Concretament dimarts passat, 16 d'agost, el programa Sálvame va emetre unes imatges de la casa que l'exmatrimoni va comprar quan encara estaven casats.

I és que, després de tornar de les vacances d'estiu, Makoke va decidir publicar al seu perfil d'Instagram unes fotografies mostrant les tasques que havia fet Javier Tudela en la seva absència.

Tot i això, el resultat deixava molt a desitjar perquè, segons es pot veure en les esmentades instantànies, l'exterior de l'habitatge ha patit un gran deteriorament.

Primer pla d'Anita Matamoros.
Kiko Matamoros sap que aquestes paraules no agradaran gens a la seva filla | EUROPA PRESS

Però el que més preocupa Kiko Matamoros és el suposat deute que la mare d'Anita té amb ell. «Em té sense cura la vida d'aquesta senyora, del seu jardí i del gat que surt a les fotos. Només reclamo la part econòmica que em correspon i espero que algun dia es pugui fer realitat. I res més», sentenciava.

A més a més, Matamoros va aprofitar l'ocasió per parlar sobre una altra de les polèmiques que s'ha generat al voltant d'aquest immoble: el preu. «Jo no m'he gastat dos milions d'euros a aquesta casa, jo vaig pagar uns 100.000 euros. La vaig comprar per una oportunitat que vaig tenir amb la promotora i la vaig comprar en 1.350.000 euros», finalitzava.