rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

MINUT A MINUT

Seguiment de l'onada de calor històrica a Catalunya

ÚLTIMA HORA

Els presos ja són a Catalunya

Kiko Matamoros s'enfronta a les seves excompanyes en la seva tornada a 'Sálvame'

L'excol·laborador va marxar fa cinc mesos del programa
Imatge d'arxiu de Kiko Matamoros | Instagram

 

Han passat cinc mesos des que va marxar, i ja era hora que Kiko Matamoros tornés al plató del Deluxe. En un principi havia de parlar de la seva renovada vida, i la seva possible participació a 'Supervivientes', però, com no podia ser d'una altra forma, ha acabat enfrontant-se a les altres col·laboradores. De fet, i per demostrar que no havia perdut facultats, Matamoros va aconseguir fer esclatar Belén Esteban i María Patiño, cosa que molts espectadors van agrair.  

Dur intercanvis de paraules amb les seves excompanyes

«Us esteu carregant 'Sálvame'», així de contundent s'ha mostrat Kiko amb les seves excompanyes, a les quals ha explicat com havien de fer la seva feina i comportar-se. Arguments no li faltaven, ja que Kiko va ser col·laborador durant més de vuit anys, però una de les que no va poder més i va esclatar visiblement indignada va ser María Patiño. 

 

«Però tu qui et creus que ets per venir aquí a posar-nos al nostre lloc?», li va preguntar. Kiko no es va deixar intimidat, i va assenyalar que el problema és que els seus personatges han acabat amb elles. «Us ha menjat el personatge», va dir, dirigint-se clarament a Belén Esteban. La princesa del poble, al seu torn, va lamentar que ja no era «el mateix Kiko que se'n va anar». «Està pujadet», va insistir, afectada per les paraules de Matamoros. 

 

 

Va descartar participar a 'Supervivientes'

Amb tot, aquest dur intercanvi de paraules amb les que van ser companyes seves de programa durant anys no ha estat el moment més polèmic del Deluxe. Kiko també ha volgut parlar sobre les seves suposades intencions de participar a 'Supervivientes', negant-ho completament. «M'ho van proposar, fins i tot em van oferir més diners dels que mai s'havien pagat per participar en el concurs, però jo volia més», va confessar l'excol·laborador. 

 

Acudirà al casament de Diego

Finalment, sobre la relació amb els seus dos fills, Kiko ha revelat que ha decidit acudir al casament de Diego, tot i que sense estar acompanyat per Makoke. «Crec que ens hem equivocat molt tots, la relació que tenim em fa cada vegada més mal», ha dit Matamoros. 

 

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris