Kiko Matamoros, sobre la seva filla i Makoke: «No hi ha comptes per ajustar»

Laura Matamoros acudió a la fiesta de 18 cumpleaños de Anita Matamoros, toda una sorpresa, y se produjo el reencuentro más esperado para Kiko entre su hija mayor y su mujer

Imagen de archivo de Makoke y Kiko Matamoros.
Imatge d'arxiu de Makoke i Kiko Matamoros. | Catalunya Diari
 

La filla petita de Kiko Matamoros, Anita, ha complert la majoria d’edat fa tan sols uns dies. I, per això, la família va decidir organitzar una gran festa i convidar tots els membres del clan. De manera que, durant la celebració, van coincidir dues de les persones més importants en la vida de Kiko: la seva muller, Makoke, i la seva filla Laura.

És ben sabut que la relació entre les dues mai ha estat bona i, de fet, Kiko i Laura han estat un temps sense parlar-se a causa de la mala relació que aquesta guarda amb la parella del col·laborador. Però tot apunta que la festa d’aniversari ha servit perquè es produís una espècie de reconciliació entre les dues dones, segons ha explicat el mateix Matamoros.

La mala relació de Makoke i Laura ha quedat en l’oblit

Si bé és veritat que, a priori, semblava que la tensió havia de ser la principal protagonista de l’esdeveniment, finalment ha arribat el miracle: la mala relació entre Makoke i Laura ja és cosa del passat. 

Laura Matamoros en una imagen de archivo
Laura Matamoros en una imatge d'arxiu | Telecinco
 

 

I és que, tal com ha explicat Kiko, «s’hauran perdonat mútuament, les dues s’han pogut equivocar, alguna més que l’altra, però entre elles crec que no hi ha comptes per ajustar», comentava visiblement emocionat.

Una situació molt semblant a aquella que van viure pare i filla, ja que, segons a explicat Matamoros, «A mi no em va fer cap falta, ens vam mirar, ens vam somriure, i ens vam demanar perdó amb els ulls».

Alejandra Rubio va ser l’absència més destacada de la vetllada

Però no tot podia ser bonic. La festa no va restar exempta de polèmica, sobretot a causa de les absències més importants que es van produir. Una d’elles, de les més destacades, és la d’Alejandra Rubio, filla de Terelu, tal com van fer públic diversos col·laboradors del programa ‘Sálvame’ de Telecinco.

Si bé és veritat que, tenint en compte la situació que travessa la família, es podria arribar a entendre, unes paraules de Kiko Matamoros han fet saltar totes les alarmes. I és que, segons paraules del mateix col·laborador, «són coses que no diré en públic perquè pertanyen a la seva relació amb Alejandra o amb el nuvi d’Alejandra», de manera que el vertader motiu pel qual la filla de la Campos no va assistir, en el dia d’avui continua sent un total misteri. 

Anita Matamoros en una de sus imágenes de Instagram
Anita Matamoros en una de les seves imatges d'Instagram | Instagram
 

 

Kiko Matamoros, molt orgullós de la seva filla

La filla petita del clan Matamoros prefereix mantenir-se allunyada de la mirada atenta dels mitjans, i per aquest motiu ha rebutjat l'oportunitat de dur a terme diverses aparicions tant a la premsa com a la televisió.

Aquest motiu, junt a la seva idea de continuar formant-se professionalment durant un temps més, fa que Kiko se senti tremendament orgullós de la seva filla petita. A més, recentment ha aprovat l’examen de conduir, de manera que la família Matamoros està travessant un dels moments més dolços i feliços dels últims temps. 


Comentaris

envia el comentari