Kiko Matamoros visita dues vegades una reconeguda casa de desintoxicació

Es tracta d'una finca malaguenya on han acudit alguns famosos a rehabilitar-se
Kiko Matamoros a 'Sábado Deluxe' | CatalunyaDiari.cat

 

Un dels col·laboradors més reconeguts de Telecinco, Kiko Matamoros, es va sincerar en una entrevista per parlar d'una finca malaguenya propera a Marbella, on han acudit diversos famosos per desintoxicar-se.

 

Es tracta d'una finca regentada per Jesús Rodríguez, més conegut com 'El Chule', un expresidiari que la presó va reformar i que ara ajuda als interns del seu centre a allunyar-se dels mals hàbits, segons publica la revista 'Semana'.

«Vaig arribar per un programa de televisió», va explicar Matamoros fent referència a l'obra social que porta a terme 'El Chule': «A 'Sálvame', els col·laboradors amb més pes fèiem un espai on intentàvem donar a conèixer una obra social». I així va ser com un dels col·laboradors més polèmics de la televisió va conèixer aquest centre de desintoxicació.

 

No obstant això, Kiko assegura que solament va visitar la finca per difondre la tasca que portava a terme per aquesta secció del programa i nega haver-se desintoxicat allà: «Vam anar a allà a fer un programa per difondre'l i aconseguir ajudes, vam estar-hi treballant uns dies», va explicar en una entrevista.

 

Va donar 18.000 euros a la causa

De fet, van aconseguir el seu objectiu, ja que gràcies al programa, la finca de 'El Chule' va recaptar una quantitat considerable de diners per finançar el seu projecte. El mateix Kiko Matamoros va mostrar el seu costat més solidari i va donar a la causa un total de 18.000 euros: «Em sento compromès amb ells, vaig estar-hi una setmana i vaig poder conèixer els seus drames, històries i dificultats...». 

Encara que Matamoros va deixar clar a l'entrevista que el seu vincle amb la finca és purament solidari, alguns mitjans apunten al fet que el col·laborador pot tenir altres raons per sentir-se tan compromès amb la causa. Segons el mitjà cotat, Matamoros podria haver estat en rehabilitació en aquesta finca, un fet que tan Kiko com el director del centre van desmentir rotundament. 

Comentaris