Kiko Matamoros i Makoke trenquen la seva relació després de 20 anys

La parella es va conèixer quan ella era la presentadora d'un programa de TVE, l'any 1997

Kiko Matamoros junto a su mujer Makoke. Imagen de archivo.
Kiko Matamoros en una imatge amb Makoke  | Instagram 

 

Són moltes les vegades que s'ha parlat sobre una possible separació entre Kiko Matamoros i Makoke, però no ha estat fins ara quan la informació ha sigut real. La parella se separa després de 20 anys de relació, segons assegura aquest dimecres la revista 'Lecturas'.

Tot i els rumors que hi havia hagut en diferents ocasions, el cert és que, ara que la notícia és real, ha agafat tothom per sorpresa, fins i tot els seus familiars més propers i amics. De fet, la premsa pensava més aviat en com seria la celebració del seu segon aniversari de matrimoni, el 16 de setembre, cosa que finalment no arribarà.

La seva era una parella prou consolidada, els 20 anys que han estat junts ho deixen clar. Tots dos han sabut superar els pitjors moments i gaudir junts en els millors, és per això que ara ha impactat tant la seva separació.

Kiko i Makoke: d'un vincle professional a una relació sentimental

La història de la parella té els seus inicis en l'època en la qual Makoke presentava el programa 'Música Sí' de TVE. Allà es van conèixer, quan Kiko Matamoros encara estava casat amb Marian Flores, amb qui va tenir quatre fills: Lucía, Diego, Laura i Irene.

Tot va començar quan el col·laborador de 'Sálvame' va oferir-li a Makoke els seus serveis professionals com a representant, ella va acceptar. Amb el temps, aquesta relació professional va passar a ser una bonica amistat i va acabar convertint-se en una història d'amor que va fer que Matamoros i la seva parella per aquells temps, Marian, se separessin. El seu matrimoni es va trencar l'any 1998, després de 14 anys junts.

L'any 2016 es van casar

Durant 18 anys van mantenir una relació consolidada i el 2016 van decidir casar-se. Aquest mes de setembre celebrarien el seu segon aniversari de noces, però el seu amor s'ha acabat abans que això hagi pogut passar.

Kiko Matamoros y Makoke se casaron en Madrid, en 2016.
Kiko Matamoros i Makoke es van casar a Madrid, l'any 2016  | Informalia
 

Abans de la seva celebració de casament, però, van arribar a la premsa rumors de separació. Afirmaven que ella li havia tret una maleta amb totes les seves coses de casa, per fer-lo fora. Però la cosa es va quedar així, sembla que la parella ho va solucionar i es van donar una nova oportunitat. De fet, poc temps després va ser quan van decidir casar-se i mostrar que el seu amor era més fort que mai.

De la seva llarga relació va néixer Ana, l'única filla en comú que tots dos han tingut, tot i que Kiko Matamoros ja tenia quatre fills del seu matrimoni anterior i Makoke en tenia ja un. Ara, però, tot queda en el passat i la seva relació sembla que, ara sí, s'ha acabat per sempre.


Comentaris

envia el comentari