Kiko Matomoros traspassa el seu deute milionari amb Hisenda a Makoke

Haurà de fer front a més d'un milió d'euros i podria perdre el xalet que compartia amb el seu exmarit

Makoke ha de fer front a un nou deute amb Hisenda
Makoke ha de fer front a un nou deute amb Hisenda | INSTAGRAM

Nou revés per a Makoke. Des que abandonés la casa de ’GH VIP’, l’exdona de Kiko Matamoros no ha parat de ser protagonista de diversos enfrontaments amb el seu exmarit. Les aparicions d’ambdós als platós de Telecinco han estat acompanyades de contínues faltes de respecte i retrets; ara, l’últim enrenou entre la parella és un deute amb Hisenda que Kiko Matamoros ha decidit traspassar definitivament a la seva exdona Makoke, i que arriba a la xifra d’un milió d’euros.

 

Makoke haurà de fer front a un deute milionari

Fa uns mesos, abans que l’ex hostessa entrés al concurs de ‘GH VIP’, va manifestar que entrava al ‘reality’ lliure de deutes, ja que havia aconseguit pagar el que devia a Hisenda. Aquesta situació però, no li ha durat gaire, ja que tal com ha manifestat Kiko Matamoros en una entrevista, fart que l’Agència Tributària li reclami uns deutes que no considera que siguin seus, ha pres la decisió de traspassar-li els 1.137.400,08 euros que Hisenda reclama a la seva exdona Makoke.

Makoke, en ser preguntada pels mitjans sobre la veracitat d’aquesta informació, ha decidit no donar cap mena de declaració: «No faré cap mena de declaració al respecte. No confirmaré ni desmentiré aquesta informació, ho sento». Tot i no haver donat cap detall sobre el procés, sí que ha sortit a la llum que Makoke ha posat l’assumpte en mans d’advocats per evitar fer-se càrrec del que considera un deute que no és seu.

 

 

Makoke no aixeca cap

A propòsit d'això, l'exdona de Kiko Matamoros ja que ha hagut de posar a la venda un xalet en el qual va viure amb Kiko Matamoros, situat a ‘La Finca’, una de les urbanitzacions més exclusives de Madrid. El preu de la casa està entorn els 2 milions d’euros, i tal com ha explicat Kiko Matamoros, si la seva exdona no paga el deute que li reclamen, aquest xalet serà subhastat.

 

Makoke podria perdre el xalet que compartia amb Matamoros
Makoke podria perdre el xalet que compartia amb Matamoros | CatalunyaDiari.cat

 

Definitivament, Makoke no està en el millor moment, ja que a tot això s’hi suma que recentment ha hagut de tancar un negoci que compartia amb el seu fill. Un local d’ungles que estava situat a la localitat de Majadahonda i que havien obert just feia un any, ha tancat per falta de clientela. Per si això no fos poc, la propietària del local ha declarat que Makoke li deu diners. Sentimentalment, a més a més, sembla que l’exdona de Kiko Matamoros estaria també en hores baixes, ja que han sorgit rumors que la seva relació amb Tony Spina comença a fer aigües.

 


Comentaris

envia el comentari