ÚLTIMA HORA

Un home mata la seva dona a Sant Joan Despí i és detingut quan volia fugir a l'aeroport del Prat

URGENT

Mor una nena de 14 en un accident amb un cavall al Vallès

Kiko Rivera afirma que no té cap problema amb la seva cosina Anabel

«Tu saps que jo no he estat Anabel», aquestes són les paraules amb les quals el DJ ha desmentit a Kiko Hernández al seu Instagram
Kiko Rivera ha desmentit les informacions de 'Sálvame' a les xarxes  | Instagram @riverakiko

 

Kiko Rivera no ha trigat gaire a desmentir els rumors que afirmaven que va enviar un missatge de text a la seva cosina Anabel amb unes paraules molt dures un dels dies que la seva mare va trucar a 'Sálvame'. El DJ s'ha defensat donant la seva versió al seu compte d'Instagram

 

El missatge de Rivera és el següent: «Tu saps que jo no he sigut Anabel, i estic suportant missatges de gent insultant-me quan no tinc res a veure. Continuo callat». Aquesta frase acompanyava una imatge seva fent un petó a la neboda d'Isabel Pantoja.  

 

 

 

La mateixa Anabel va voler passar pàgina contestant així el seu cosí: «No et posaria mai en dubte, és més, continuo mantenint que et trobes al marge de tot això. Sempre estàs quan més et necessito. Així que això és l'únic que ens val».  

 

La presumpta esbroncada de Kiko a Anabel

Va ser Kiko Hernández qui aquests dimarts va començar la polèmica entre els dos membres de la família Pantoja. Segons ell, havia enxampat a la col·laboradora de 'Sálvame' molt nerviosa, parlant amb la seva tieta. També va dir que va rebre un missatge molt dur.  

 

«Només et mouen els diners, podries haver-ho aturat i no ho has fet. No em tornis a truca en la meva punyetera vida», aquest és el contingut exacte del missatge que hauria rebut Pantoja del seu cosí. El fet que les dues parts implicades ho hagin negat, fa que realment no se sàpiga l'autor d'aquesta afirmació. 

 

Kiko Hernández i Anabel Pantoja en el plató de 'Sálvame'   | Telecinco

 

Anabel Pantoja abandona ‘Sálvame’

Tot i aquesta negació, la cosina de Chabelita està cansada de les polèmiques de la seva família i ha decidit deixar de col·laborar en el programa de Telecinco. El mateix dimarts, Kiko Hernández va explicar aquesta notícia en el plató de 'Sálvame que ha entristit molt els antics companys d'Anabel. 

 

Després de 2 anys com a membre de l'equip del programa, Anabel ja no suporta més la tensió que aquest li genera i ha decidit rendir-se i abandonar-lo. Tot i que els directius han provat que s'ho repensi, la seva decisió és ferma.