Kiko revela que Lucía Pariente li va explicar tot el que havia ocorregut a l'exterior

Tot i que les càmeres i els redactors estan sempre damunt segons Kiko, Lucía li va poder explicar «tot»

Kiko durant la seva entrevista amb Jorge Javier a 'Supervivientes 2017' | Telecinco

El xicot de Gloria Camila, Kiko, ha sigut un dels protagonistes de la final de 'Supervivientes 2017'. El jove ha arribat a Madrid amb moltes ganes de parlar, ja que tenia una sorprenent notícia per donar i amb la qual ha deixat a tots bocabadats. «Em sento en deute amb l'audiència i tinc la necessitat de dir una cosa, explicar un secret», confessava l'andalús. «Durant aquest temps m'ho he callat bastant, però he de dir-ho perquè em pot el remordiment. Ho sé tot. Sé moltíssimes coses i cal donar les gràcies a Lucía».

Pel que sembla, durant la seva visita a l'illa d'Hondures com a «fantasma del present», la mare d'Alba Carrillo va revelar tot tipus d'informació de l'exterior a Kiko, qui va insistir que malgrat que «les càmeres i els redactors estan sempre molt pendents de nosaltres, fins i tot quan sortim d'aquí, sempre hi ha un redactor que ens acompanya per no conèixer res de l'exterior», el seu treball no va semblar ser suficient per detenir a Lucía, que li va explicar absolutament tot el que havia passat a Espanya. Un fet que pot fer molt mal al 'reality', ja que una de les seves grans bases i dels seus punts forts és la incomunicació dels concursants i aquesta vegada no ha estat així.

Kiko va abraçar a Bigote després de revelar que sabia tot el que havia passat | Telecinco

 

Després de revelar el succeït, es va dirigir a Bigote per a abraçar-lo, dient que sabia el que li havia passat a María Teresa, l'ictus que havia patit. També va retraure a Letícia Sabater l'entrevista que va concedir al nostre país i en la qual opinava que Gloria Camila no es mereixia estar amb ell perquè era molt gelosa. «Encara segueixes enamorada de mi?», li va preguntar en to enfadat davant l'aplaudiment de tots els assistents. Amb aquesta confessió, la polèmica estava servida i Lucía va intentar sortir de la situació argumentant que «allà tothom ha dit alguna cosa».

No obstant això, Kiko seguia mostrant el seu descontentament amb les confessions de Pariente, que en la seva opinió no han fet sinó perjudicar-lo en la seva participació en el concurs. «Se m'ha desvirtuat per una persona que només vol destrossar-me». Amb aquesta revelació, el programa ha patit un cop dur, ja que una de les normes més exigents és, precisament, que no es pot revelar informació de l'exterior. És per això que Jorge Javier, lluny de voler aprofundir en el tema i sense sortir de la seva sorpresa, ha intentat esquivar-ho explicant que tots aquests temes es tractaran dijous que ve, 27 de juliol, en un programa especial sobre 'Supervivientes 2017'.


Comentaris

envia el comentari