Kiko Rivera plorant

Kiko Rivera aclareix per què no veu al seu fill i destapen l'estat del menor

L'absència de Kiko Rivera a l'aniversari del seu fill ha fet saltar totes les alarmes

Kiko Rivera no guanya per a disgustos. Justament, en aquesta complicada època que està travessant el DJ després d'haver patit un ictus que va posar en perill la seva salut, ha tornat a estar al punt de mira.

Diumenge passat, 6 de novembre, va ser l'aniversari del seu fill gran, Francisco Rivera Bueno, fruit de la seva exrelació amb Jessica Bueno. Sens dubte, una data molt especial per a tots els éssers estimats del petit i, per descomptat, per al mateix Kiko Rivera.

Això sí, allò que semblava ser un moment de celebració i de felicitat, finalment, va distar molt de ser així. El motiu? Que, mentre que l'entorn més proper del fill de la model es trobava acompanyant-lo aquest dia tan especial per a ell, per part de Kiko Rivera, va decidir no acudir a la festa d'aniversari del seu primogènit.

L'absència de Kiko Rivera a l'aniversari del seu fill

Aquest cap de setmana passat, la família de l'exnòvia de Kiko Rivera , Jessica Bueno , va estar de celebració pel deu aniversari del petit Francisco Rivera Bueno. «El meu primer amor, avui fa 10 anys. Això és molt, un canvi d'etapa, la preadolescència s'instal·larà a casa», li dedicava la mare d'aquest via xarxes socials.

D'altra banda i com era d'esperar, els familiars del fill del sevillà van decidir organitzar-li amb magnificència una gran festa d'aniversari al nebot d'Isa Pantoja.

Evidentment, la que havia organitzat que aquell dia fos inoblidable per al petit Francesc va ser la seva pròpia mare. Així mateix, el primer que va fer la model va ser portar el seu primogènit al costat d'alguns amics seus, inclosos també els seus germans petits, Jota i Alejandro, a una carrera de karts.

La model, celebrant l'aniversari del fill, fruit de la relació que va tenir amb Kiko Rivera
La model, celebrant l'aniversari del fill, fruit de la relació que va tenir amb Kiko Rivera | Instagram

Això sí, lluny d'acabar amb la celebració de l'aniversari del nét d'Isabel Pantoja, la sevillana també va voler organitzar per al dia següent, diumenge 6 de novembre, un dinar amb tota la família a casa seva.

D'aquesta manera, així el petit Rivera podia bufar les espelmes, aquesta vegada, amb la resta de la seva família. Però en cap dels dos dies Kiko Rivera va decidir aparèixer per la festa que el van organitzar al seu primogènit. És clar que el motiu de la seva absència està més que justificat.

I és que a causa de l'ictus que va patir el 21 d'octubre passat, Kiko Rivera no va poder acompanyar el seu fill al seu dia més especial. Això sí, al cosí d'Anabel Pantoja no se li va passar per alt felicitar-lo i prometre-li que ben aviat ho anirà a visitar.

«Avui fa 10 anys el meu príncep. Ets un homenet ja, aviat et veu el teu papi», escrivia amb una foto del petit. En la mateixa línia, la dona de Kiko Rivera, Irene Rosales, també va voler fer-li una dedicatòria al seu fillastre.

«Feliç aniversari, el meu príncep preferit. El nen més noble i bo del món. El millor germà que les meves filles i els seus germans poden tenir i meravellós fotògraf», feia broma. «T'estimem amb bogeria. Feliç 10 anyets, la meva vida», tancava.

Així va viure Kiko Rivera el seu moment més complicat

D'altra banda, ara, per fi Kiko Rivera ha sortit públicament a parlar sobre com va viure aquest episodi dur. Així mateix, ho ha fet a través del seu canal de Twitch, plataforma on solia, abans de l'ictus, fer directes per a tots els seus seguidors.

Primer pla de Kiko Rivera
Kiko Rivera no ha pogut estar al costat del seu fill a causa del seu delicat estat de salut | GTRES

«Em vaig despertar a les 5 del matí amb el costat esquerre paralitzat. Em vaig aixecar a buscar aigua com vaig poder perquè també havia perdut l'equilibri i em donava amb tot, i en agafar el got d'aigua, em va caure perquè no sentia la mà», va començar relatant.

Tal com ell mateix va confessar, en un primer moment va pensar que «era pel refredat». Unes sospites que es van confirmar quan a l'hospital li van detectar faringitis i el van enviar cap a casa. «Vam fer una videotrucada amb la meva cunyada, que treballa a l'hospital, perquè cada vegada anava a pitjor i ens va dir que anéssim ràpidament», deia.

Va ser allà on li van donar la pitjor de les notícies. «La meva cunyada, que va agafar la cadira de rodes per portar-me a un altre lloc, va dir 'no t'espantis cunyat, però hem detectat una taca al cervell'. A mi aquí se'm va aturar el món», va revelar emocionat.