Kiko Rivera acusa Lozano de ser el 'preferit' a 'Supervivientes'

L’organització del reality de supervivència ha desmuntat ràpidament la insinuació del fill d’Isabel Pantoja

Kiko Rivera
Kiko Rivera acusa Carlos Lozano de ser el 'preferit' a 'Supervivientes' | TELECINCO

El presentador Jorge Javier Vázquez i la concursant Dakota van mantenir una forta discussió durant el darrer debat de la gal·la 'Supervivientes'. El motiu era l’evidència de favoritisme en el reality d’aventures cap a Isabel Pantoja, un fet que ha enfadat a Dakota i a nombrosos espectadors. A través de les xarxes socials diversos usuaris s’han manifestat per mostrar el seu desacord amb el tracte desigual que reben els participants de 'Supervivientes'.

Kiko Rivera, fill de la 'tonadillera', no ha dubtat a manifestar-se i a defensar la seva mare dels rumors que li pertoquen, ja que està exhaust de les especulacions que s’han difós des de l’inici del reality. El que ha fet el dj ha estat acusar a un altre concursant de rebre un tracte especial, i ha assenyalat a Carlos Lozano com el favorit del programa.

Kiko s’ha mostrat profundament dolgut i decebut amb els rumors dels seguidors del programa que han arremès contra la seva mare per estar rebent una atenció diferent gràcies a la seva reputació. Mitjançant un vídeo que ha compartit al seu perfil d’Instagram, Kiko Rivera ha opinat públicament sobre aquestes acusacions i ha criticat durament a Carlos Lozano per rebre un tracte superior a la resta de concursants.

Isabel Pantoja també protagonitzarà un 'docu-reality' sobre la seva vida
Kiko Rivera no ha dubtat a defensar la seva mare de les acusacions que està rebent  | INSTAGRAM @RIVERAKIKO

 

«La veritat és que estic una mica cansat del tema del favoritisme cap a la meva mare. La meva mare és una concursant com tots els altres, però si parlem de favoritismes, qui ha afaitat a Carlos Lozano?», comentava Kiko Rivera a través del vídeo.

El marit d’Irene Rosales ha recalcat aquest fet per l’aparició de Lozano a l’última gal·la sense barba, i ha deixat entendre que la mateixa organització del reality podria haver-li deixat una fulla d’afaitar.

L’organització desmunta la seva insinuació

Poc després de les acusacions de Kiko Rivera, l’organització de 'Supervivientes' ha desmuntat les seves insinuacions mitjançant un comunicat al programa presentat per María Patiño, 'Socialité'.

En el text pot llegir-se el següent: «A tots els concursants se’ls hi atorga una filla d’afaitar i un raspall de dents quan arriben a l’illa, objectes que els han de durar tot el concurs». Així doncs, la teoria de Kiko Rivera sobre el favoritisme de Carlos Lozano queda desacreditada, afectant també a la defensa de la seva mare.


Comentaris

envia el comentari