Kiko Rivera llueix el seu cos amb vint quilos menys

La banda gàstrica que li van ficar l'ha ajudat a baixar de pes junt amb una dieta estricta i molt exercici físic
Kiko Rivera presumeix de físic | Instagram

Una imatge val més que mil paraules i l'última foto que ha publicat Kiko Rivera al seu compte d'Instagram ha sorprès tothom en aparèixer amb un aspecte físic totalment canviat. Molts cops s'ha considerat que era una persona descuidada i que només volia fama, però els qui ho pensaven, probablement, ara hauran canviat d'opinió.

 

El seu èxit professional com a músic, la bona relació amb la seva parella Irene i l'amor cap a les seves dues nenes, Ana i Carlota, estan fent que se'l consideri un home responsable, treballador i que es preocupa pels seus. El bon camí que ha seguit també es mostra en el seu recent canvi d'aspecte físic.

Kiko va rebre moltes crítiques pel seu sobreprès i ara ha deixat a tots sense paraules lluint el seu cos que ara és més estètic i denota un estil de vida més saludable. En total ha perdut 20 quilos i ha volgut mostrar a través de les xarxes socials els resultats del seu esforç. Com està a Sevilla gaudint de l'agradable clima que fa, s'ha fet una selfie del seu tors despullat.

Kiko Rivera, abans de perdre 20 quilos | Cedida

Li van ficar una banda gàstrica

A banda d'una alimentació equilibrada i l'exercici físic, fa uns mesos li van ficar una banda gàstrica que fa que el cantant se senti més ple abans, ajudant així a controlar la quantitat d'aliments que ingereix.

 

Les «dues belleses» de la seva vida 

L'arribada de Carlota ha estat una gran alegria per Kiko Rivera, qui ara és més feliç que mai en l'àmbit personal com professional. La petita, junt amb Ana, són les seves «dues belleses». A més, la seva relació amb Irene va molt bé. El cantant no podria estar més content.

 

Comentaris