Kiko Rivera amb mascareta i ulleres de sol caminant per Madrid durant el juliol d'aquest 2020

Kiko Rivera, atrapat al Nepal per un problema inesperat amb la seva PCR

El fill d’Isabel Pantoja ha volgut allunyar-se d’Espanya i ara està tenint problemes per tornar

Kiko Rivera va trobar la solució perfecta per a posar fi als seus problemes familiars: fer un viatge a Nepal. El fill de la cançonetista no està travessant un bon moment, així que va decidir participar a 'Planeta Calleja', un programa on pretenia oblidar-se dels seus problemes.  

Aquest format s'emet a Cuatro i és un dels espais més vists de la cadena. Està presentat per Jesús Calleja, qui entrevista els famosos del moment mentre els fa viure una aventura inoblidable. Ja ha treballat amb personatges de la talla de Sandra Barneda, Paula Echevarría o Jorge Javier Vázquez.  

El germà de Chabelita va acceptar el repte, i va viatjar al país de l'Himàlaia per a confessar els seus íntims secrets. Segons ha publicat en les seves xarxes socials, està molt satisfet amb la seva decisió. Kiko i Jesús han fet un bon equip. El comunicador més aventurer de la televisió ha aconseguit arrencar-li al seu convidat unes confessions que generaran un gran renou.  

El motiu que li ha impedit tornar a Espanya 

Fa uns mesos, el fill petit de Paquirri va optar per emprendre un gran negoci: vendre la intimitat d'Isabel Pantoja al millor postor. Segons ell, l'artista li deu cinc milions d'euros, i està disposat a tot per a cobrar el seu deute.  

Ha venut dues exclusives en la revista 'Lecturas', i s'ha assegut en una infinitat d'ocasions en el plató de ‘Sábado Deluxe’. La seva intenció és que el públic conegui el costat fosc de la cançonetista. I, per a aconseguir-ho, ha pensat que el millor era participar a 'Planeta Calleja'.  

El testimoniatge de Kiko Rivera crea molta desconfiança. Telecinco s'obstina a convertir-li en víctima de l'avarícia d'Isabel, però hi ha molta gent que l’ha titllat de mentider. Per aquest motiu, ha decidit prendre's un respir, i viatjar a Nepal per a distanciar-se dels seus detractors.  

El marit d'Irene Rosales ha viscut una aventura inoblidable, però estava desitjant tornar a Sevilla, la seva ciutat de residència, per a reunir-se amb la seva família. Tot i això, ha sofert un problema que ha retardat el retorn a Espanya.  

«Per motius del Govern de Nepal, hem de quedar-nos aquí un dia més», escriu en les seves xarxes socials. Pel que sembla, les autoritats del país han canviat el seu protocol: «calia presentar la PCR amb 72 hores i la van canviar a 48. La nostra està en 49 hores. Som tots negatius. Hem hagut de tornar a fer-nos-la».  

Quins secrets confessarà a 'Planeta Calleja'? 

El fill d'Isabel Pantoja està tenint uns certs problemes en la seva última aventura televisiva. Mentrestant, la cançonetista ha tornat a Telecinco, i està disposada a recuperar el seu tron mediàtic. És una de les artistes més reconegudes del moment, i no consent que ningú eclipsi el seu talent.  

La vídua de Paquirri ha fitxat com a jurat de 'Top Star', un concurs musical que estarà capitanejat per Jesús Vázquez. «En un any tan difícil... que els focus tornin a la meva persona, ha estat il·luminar-me de nou», declara en la presentació de programa.  

La cantant no vol formar part de la guerra mediàtica que ha emprès el seu petit de l'ànima. Encara que, segons algunes teories, parla d'amagat amb uns certs periodistes perquè traslladin al públic la seva versió de la història.  

Kiko Rivera no permet que ningú li porti la contrària. Ha tingut diversos enfrontaments amb col·laboradors que han dubtat del seu testimoniatge. Però el seu viatge a Nepal li ha ensenyat que la seva millor arma és la paciència.  

«La força que hi ha en el teu interior és més fort que qualsevol obstacle que et posi la vida. En aquest lloc he pogut trobar-me amb el meu jo més profund», escriu en el seu compte d'Instagram. Haurà agafat forces suficients per a enfrontar-se de nou a Isabel Pantoja?