IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Kiko Rivera estarà de baixa per depressió durant 6 mesos

El fill d'Isabel Pantoja ha rebut avui el certificat de baixa mèdica

El DJ Kiko Rivera
Kiko Rivera, seis meses de baja por depresión | España Diario

El fill d'Isabel Pantoja, Kiko Rivera, ha rebut el certificat de baixa mèdica després que el mateix cantant confessés, fa una setmana, patir depressió. Així doncs, els metges li han donat un període de 180 dies —un total de 6 mesos— perquè el DJ es recuperi. 

Un documenta a través del qual, Rivera podrà justificar la cancel·lació dels 17 concerts que ja tenia pactats amb diferents ajuntaments i discoteques, sense cap tipus de penalització econòmica, entre altres. 

Fonts de l'Ajuntament de Güímar, a Tenerife, on el fill de la Pantoja ha enviat el document en qüestió, han difós el seu contingut, el qual «no recull cap diagnòstic específic de la malaltia, ni tampoc del tractament que surant aquests sis mesos haurà de rebre». 

Així doncs, el certificat mèdic lliurat per un facultatiu de Castilleja de la Cuesta, a Sevilla, no especifica la malaltia de l'artista. No obstant això, el justificant confirma que el període de baixa serà de 180 dies. 

Kiko Rivera pateix depressió

Kiko Rivera fue pillado cogiendo un vehículo sin permiso de conducción
Imatge d'arxiu del cantant Kiko Rivera. | Diez Minutos

 

Cal recordar que la setmana passada, Kiko Rivera confessava que es troba afectat «per una depressió». Com a conseqüència, va assegurar que estava sent diagnosticat per «una sèrie de proves mèdiques». Davant aquesta situació, va anunciar la cancel·lació de la seva gira professional.

No obstant això, i davant la publicació de l'esmentat certificat mèdic, es desconeix oficialment la malaltia o el tractament de Kiko Rivera, encara que el document rubricat pel Servei Andalús de Salut i la Conselleria de Salut de la Junta d'Andalusia indica que el 23 de maig el DJ té una revisió mèdica.

Kiko Rivera fa públic l'informe mèdic 

El fet de fer pública la malaltia va comportar la desconfiança i inseguretat per part dels promotors dels seus concerts i dels mitjans de comunicació, els quals no es creien la informació publicada pel fill d'Isabel Pantoja.

I és que, la inaccessibilitat del cercle més pròxim al DJ durant els dies posteriors, van fer augmentar les sospites de l'artista. Per aquest motiu, Rivera ha volgut posar fi a aquests rumors i desmentir qualsevol dubte a través de la difusió de l'informe mèdic en el qual es confirma el seu període de baixa.


Comentaris

envia el comentari