Les xarxes s'inventen que Kiko Rivera pateix sida

El fill d'Isabel Pantoja, Kiko Rivera, ha estat víctima d'una broma de mal gust feta per algun usuari d'Instagram

Kiko Rivera
Kiko Rivera | Instagram @riverakiko

Kiko Rivera ha passat per una temporada molt dolenta a causa de la seva depressió, cosa que l'ha mantingut allunyat de la vida pública durant un temps. Tot i que últimament Rivera mostrava una actitud més optimista, segons sembla, al fill de la Pantoja no li duren gaire les alegries, ja que en aquests últims dies ha estat víctima d'un rumor que assegurava que pateix sida.

 

L’Instagram de Kiko, ple de comentaris sobre el rumor

Sembla que algú va voler fer-li una broma al Dj i no va tenir una idea millor que inventar-se que Kiko patia aquesta malaltia de transmissió sexual tan terrible. En molt poc temps el rumor va córrer molt ràpidament per les xarxes socials i Kiko Rivera va acabar amb el seu compte d'Instagram ple de comentaris, tant de fans com de detractors, que l'animaven i es burlaven d'ell, respectivament.

 

Entre els centenars de comentaris que hi ha a la fotografia que va compartir fa uns dies, es poden llegir coses com «Kiko, amb la teva calba sortiràs de la sida», tot i que els més nombrosos són animant-lo, «la sida no et pararà, Kiko. Tu pots, màquina» o criticant el rumor: «Ja està bé, deixeu-lo en pau, no té la sida ni cap malaltia greu ni contagiosa!! Envejosos que sou uns envejosos i molt males persones».

 

Kiko Rivera no es pronuncia al respecte

Situacions com aquesta són massa comunes a les xarxes socials i és que, desafortunadament, cada dia molta gent és víctima de rumors i de comentaris malintencionats. Per aquest motiu, molts famosos han d'aprendre a conviure amb aquests tipus de situacions, fent-ne cas omís o responent amb ironia i elegància.

 

En aquest cas, Kiko Rivera s'ha decantat per no fer cas d'aquests comentaris i encara no s'ha pronunciat al respecte. Tot i que tampoc sembla que tingui pensat fer-ho a curt termini, al contrari, ja que ha continuat amb la seva vida, i ha seguit penjant publicacions a les seves xarxes com si res de tot això hagués passat.

 

 

 

Lo que sea que hayas decidido hacer... asegúrate que te haga feliz. #music #kikorivera #newlife

Una publicación compartida de Kiko Rivera (@riverakiko) el


Comentaris

envia el comentari