Primer pla d'Irene Rosales amb el seu marit Kiko Rivera de fons

Un canvi d'aires: Kiko Rivera i la seva dona deixen Isabel Pantoja a l'estocada

La parella té plans que podrien allunyar-los de forma definitiva de la 'tonadillera'

A poc a poc, Kiko Rivera i la seva dona  Irene Rosales van passant pàgines després del complicat any que han passat. El 2020 va ser especialment difícil per a ells, ja que Irene va perdre els seus dos pares en tot just uns mesos, un duríssim cop del qual encara no s'ha refet. Mayte Vázquez era com una mare per a Kiko Rivera, i així ho relatava Irene durant les seves intervencions a 'Viva la vida', on assegurava que el seu marit estava molt unit a la seva mare, i que era a ella a qui li demanava consell cada vegada que ho necessitava.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

De fet, Kiko confessava que va ser gràcies a la família de la seva dona amb la qual va descobrir el veritable significat de la unió familiar i l'amor, el que no havia trobat mai en Cantora. Unes doloroses paraules que segurament van ferir profundament a Isabel Pantoja, qui sembla que ha perdut no només a un, sinó als seus dos fills, ja que Chabelita tampoc vol saber res de la seva mare.

Així ho confirmava Asraf Beno, la seva parella, al programa d'Emma García. «El dia de l'aniversari va dir que anava a recollir al nen i encara no l'ha recollit», ha explicat sobre la insolència que Pantoja hauria fet al seu net Albertito, fruit de la relació d'Isa amb Alberto Illa. Es veu que la complicada situació ja comença a fer efecte fins i tot en els més petits, i és que el fill de Chabelita es nega a anar a Cantora: «No parla de l'àvia, però sap que hi ha alguna cosa estranya. Si li preguntes si troba a faltar Cantora diu que prefereix no anar perquè s'adona».

Lamentablement, malgrat els intents de Kiko i Irene perquè el drama de 'Cantora Crest' no abasti i afecti les seves filles, ja que el DJ ha preferit deixar l'orgull a un costat en moltes ocasions i permetre que les nenes parlin amb la seva àvia. Així, sembla que la relació segueix completament trencada i no té pinta que vagi a arreglar-se en un futur pròxim.

Els plans del matrimoni inclouen una mudança

De fet, els plans de futur que té la parella estan lluny d'incloure a Pantoja, i és que Irene Rosales no dubtava a fer-ho públic durant la seva aparició aquest cap de setmana a 'Viva la vida': «Encara que no entra en els meus plans canviar-me de casa ara mateix, tenim intenció de mudar-nos en un futur pròxim».

Tot, per la necessitat d'una mica més d'intimitat, i és que la casa en la qual viuen ara mateix està a peu de carrer i els té prou exposats a l'assetjament de la premsa. I, si alguna cosa els reté, semblen que són els problemes econòmics que travessen: «Ara mateix no puc ficar-me en cap mena de compra, però tinc clar que vull canviar on sóc, perquè estic a peu de carrer».

La seva casa a Castilleja de la Cuesta els complica una mica la situació: «quan no rebo cartes, hi ha la premsa o gent que vol fer-se fotos». «Busco una casa tenint en compte que som Kiko, jo i tres nens», ha afegit fent referència també al fill gran del DJ, fruit de la seva relació amb Jessica Bueno, i que passa certes temporades amb ells. Just per això, la col·laboradora de 'Viva la vida', ha insistit que l'habitatge ha de ser àmplia i comptar, almenys, amb quatre o cinc habitacions.

«Una per a cada nen i Kiko necessita el seu despatx», ha afegit Rosales. A més, hauria de sumar-se un jardí, garatge privat i en un lloc de difícil accés. Sens dubte, un projecte que il·lusiona molt a Irene, i que segurament la tindrà molt ocupada de cara als pròxims mesos, ja que segons el que explica, ja podria estar observant els habitatges que millor s'adaptin a les seves exigències.