Primer pla de Kiko Rivera

Kiko Rivera comunica una notícia bastant complicada pels seus: «No ho desitjo a ningú»

Kiko Rivera fa patir de debò la família

Kiko Rivera no guanya per a disgustos. Si el 2022 el va acabar de la pitjor manera després de patir un ictus, ara l'han hagut d'ingressar de nou a l'hospital. El germà d'Isa Pantoja no escarmenta i el seu aniversari s'ha vist enfosquit pel que passava dijous a la matinada.

En aquest cas, la impactant notícia que ha revelat Kiko Rivera a les seves xarxes socials no era altra que havia patit en plena nit un còlic nefrític. Un problema de salut pel qual s'ha vist obligat a anar a l'hospital, perquè la cosa no empitjorés.

Un còlic nefrític, també conegut com a còlic de ronyó o còlic renal, és una obstrucció de les vies urinàries causada per càlculs o pedres. Aquestes provoquen un dolor agut al costat, a la cintura o en un lateral de la panxa. És molt dolorós i és habitual que els passi als atrevits que s'embarquen en un 'reality' com 'Supervivientes'.

Kiko Rivera comunica la pitjor notícia el dia del seu aniversari

La veritat és que Kiko ha confessat que no havia patit mai aquell dolor i, fins unes hores més tard, no vam saber el seu problema. Quan arribava a la xifra de 39 anys, aquest ha publicat una de les seves històries a Instagram en què alarmava tots els seus seguidors.

Ho feia amb un preocupant missatge i especialment una fotografia en què apareixia amb una via posada al braç dret. Cap a les 10 h, Kiko Rivera donava la pitjor notícia. El dia del seu aniversari es va posar de manifest que la seva salut encara està malmesa. Així, ha tornat a rememorar aquell ingrés a l'hospital que tant enrenou va provocar fa només uns mesos.

Història d'Instagram de Kiko Rivera a l'hospital
Kiko Rivera ha compartit una foto des de l'hospital. | INSTAGRAM @RIVERAKIKO

Kiko ha de tornar a acudir a l'hospital

Kiko Rivera no deixa de ser protagonista, i gairebé sempre per coses negatives, de diferents novetats a la seva vida que tenen a veure amb la seva salut. La realitat és que el fill d'Isabel Pantoja no s'està cuidant gens bé.

Tot i els esforços de la seva dona perquè es prengui seriosament el que li va passar fa mesos, res no ha canviat. Sembla que Kiko no està disposat a canviar. Ara, el DJ ha patit un altre contratemps que ell mateix explicava aquell matí a través de les seves històries d'Instagram.

«No ho desitjo ni al pitjor dels meus enemics»

«He passat una nit de futris amb el còlic nefrític. Vaig haver d'anar de matinada a l'hospital, ara em fa menys mal, però quina entradeta dels 39. No sé si us ha passat alguna vegada, però no li ho desitjo ni al pitjor dels meus enemics. Espero millorar, bufar les espelmes i menjar un trosset de pastís», sostenia el fill d'Isabel Pantoja.

Tal com es trobava, la veritat és que no era gaire recomanable fer un mos a aquest pastís, encara que ell mateix sap que és difícil no caure en la temptació.

Més enllà d'aquest nou revés a la salut de Kiko Rivera, han estat molts els amics i familiars que han felicitat el DJ pel seu 39è aniversari. Per exemple, Rafa Mora, Luis Rollán o la seva dona, Irene Rosales, que fins i tot li ha dedicat una afectuosa publicació.

«Feliç aniversari, vida meva, que aquests 39 anys vinguin carregats de coses boniques, d'energia de la bona i de Salut. Que continuem sumant moments i gaudint de la vida, de nosaltres, vull estar al teu costat avui i sempre. T'estimo amb bogeria», deia la publicació de la dona de Kiko.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp