Primer pla de Kiko Rivera amb una gorra i mig sormient

Kiko Rivera confirma que ja no tornarà a fer-ho més

El DJ es prepara per a la seva recuperació amb una decisió que li canviarà la vida

Kiko Rivera ha tingut un ensurt que li canviarà la vida per sempre. El jove DJ patia divendres passat un ictus, cosa que el va portar a romandre quatre dies ingressat. Després d'aquest atac cerebrovascular, la vida del fill d'Isabel Pantoja podria haver fet un gir de 180 º.

«La meva vida ja no tornarà a ser el que era», deia ell mateix abans de rebre l'alta hospitalària. I és que el germà d'Isa P presentava una evolució favorable i podia tornar a casa seva amb la família. Així, es mostra molt feliç, tot i que encara ha de veure com es va desenvolupant la seva recuperació.

Kiko Rivera va patir un gran revés a la seva salut

A primera hora d'aquest dimarts 25 d'octubre, després d'haver passat la primera nit a casa seva, ha anunciat quina serà la seva primera decisió, una que, de ben segur, li marcarà la vida per sempre.

Irene Rosales, la seva dona, ha estat la primera a confirmar que el seu marit havia passat la nit a casa seva. La jove es mostrava tranquil·la i relaxada malgrat la tempesta que han provocat aquests últims dies.

Al final, segons els metges, el DJ hauria patit un microictus o el que es coneix com a principi d'ictus. Dins de la gravetat de l'assumpte, el pronòstic és bo. Amb repòs i seguint bé la rehabilitació, Kiko podrà tornar a fer vida normal.

Així ho explicava el fill d'Isabel Pantoja a través del seu compte d'Instagram. «Començo a assimilar el que m'ha passat i tot i que vaig millorant no puc parar d'estar trist».

 

Un canvi necessari a la seva rutina

Ara que ja és a casa, ha fet pública la seva primera decisió després d'aquest tràgic episodi. «Aquesta vegada sí, un fumador menys al món. Això sí, amb ajuda d'aquest aparell amb el seu líquid sense nicotina i amb el meu pegat, que arriba avui.»

I és que tota precaució és poca. Viure una cosa així canvia la perspectiva vital. És molt important tallar conductes tòxiques, les quals poden portar a viure un episodi semblant.

Kiko Rivera s'ha proposat portar una vida molt més sana, per recomanació dels metges. També ha compartit que aplicarà un canvi a la seva dieta. Aquest matí publicava el seu esmorzar amb zero greixos i les respectives pastilles que haurà de prendre de moment.

«He tingut i tinc molt de temps per pensar. La meva vida ja no tornarà a ser la mateixa. I per donar-li una mica d'humor (tot i que sense gaires ganes), he tornat a néixer i va i em toca la mateixa cara de sempre».

Kiko Rivera sortint de l'hospital
Primera imatge després de sortir de l'Hospital Virgen del Rocío de Sevilla, on estava ingressat | GTRES

Aquestes eren les paraules del músic des de l'hospital abans de rebre l'alta. Un dia després vèiem com sortia de l'hospital amb Irene Rosales i amb les seves persones de confiança. El jove anava tapat amb una dessuadora per evitar que se li veiés la cara.

«Espero estar aviat a casa i poder abraçar els meus fills, que és el que més desitjo al món», lamentava quan encara estava ingressat. El mateix Kiko Rivera va arribar a pensar que no sortiria amb vida d'aquest ictus. Ara li toca pensar-hi, però tranquil i a casa.

Segons sembla, segons un comunicat de Fiesta, les seqüeles d'aquest atac cerebrovascular han fet efecte. Així, el fill d'Isabel Pantoja patiria paràlisi facial a un costat de la cara.