Kiko Rivera amb mascareta i ulleres de sol caminant per Madrid durant el juliol d'aquest 2020

Kiko Rivera decideix no treballar més el que queda d'any: sobreviu amb una ajuda

El fill d'Isabel Pantoja vol assegurar-se que la pandèmia està més controlada abans de tornar a les discoteques

El cantant i DJ Kiko Rivera es troba travessant un moment bastant bo a l'àmbit personal tot i la pandèmia, ja que està passant l'estiu amb els seus tres fills. No obstant això, a escola laboral les coses no li van tan bé. I és que, excepte el llançament del seu nou single ‘Conmigo subes’ amb Tutto Durán, no està treballant.

Tant és així que ha reconegut obertament en xarxes socials que està rebent l'ajuda de l'Estat de 700 euros, que és el que ingressa al mes. Una xifra que, com ha exposat de manera pública, «és el que em dóna l'Estat, però continuo tenint les mateixes despeses de sempre. És una bogeria, no hi ha dret». No obstant això, malgrat la complicada situació que travessa, ha decidit que no treballarà en el que queda d'any.

La decisió de Kiko Rivera

Quan es va posar fi a l'estat d'alarma, el fill d'Isabel Pantoja podia haver aconseguit millorar la seva situació laboral. I és que podria haver obert la seva discoteca, Hoyo Sevilla, i podria haver començat a realitzar les seves habituals sessions de dj. No obstant això, ha optat per no fer cap de les dues coses.

El temor al coronavirus és el que li ha portat a decidir no treballar. Així, no s'ha produït l'obertura del citat local i tampoc està punxant. Precisament sobre això últim ha parlat en un directe amb un amic en xarxes socials. En concret, ha dit que «M'han trucat per a treballar aquest estiu, però he dit que no. Ni ho faré enguany. Per precaució. Tots els diners que em puguin donar no em compensa al fet que jo li ho puc transmetre a la meva família».

Paraules a les quals ha afegit que «les meves filles són petites, la meva àvia és gran... No em puc ficar en escàndols d'aquests. Ja vindran temps millors, que cadascun estigui amb la seva consciència. Cal adaptar-se».

D'aquesta manera tan categòrica, Kiko Rivera ha decidit que no treballarà enguany. El temor a contagiar-se de coronavirus i transmetre'l als seus éssers estimats és el motiu d'haver adoptat aquesta postura. D'aquí ve que hagi d'afrontar aquests mesos amb els 700 euros d'ajuda que rep. Bé, i també amb els diners que guanya la seva dona, Irene Rosales, treballant cada cap de setmana en el programa ‘Viva la vida’ de Telecinco.