Primer pla de Kiko Rivera

Kiko Rivera i el delicte que posa en perill la dona que més s'estima

Kiko Rivera no es pot creure el que ha passat

Kiko Rivera intenta recuperar-se de l'ictus que va patir fa uns dies, per la qual cosa no ha pogut assistir a l'aniversari del seu fill gran. I és que necessita estar a casa fent les seves noves rutines i hàbits. Això sí, això no li ha impedit conèixer que una de les persones que més estima s'ha vist implicada en un delicte.

El DJ ha descobert que la seva cosina, Anabel Pantoja, s'ha vist implicada en un controvertit assumpte. I ho ha revelat ella mateixa sense voler en publicar una fotografia a les xarxes.

Una imatge que ha revelat que el seu xicot, Yulen Pereira, anava conduint un cotxe a una velocitat molt més gran de la permesa.

Kiko Rivera s'assabenta del delicte

El marit d'Irene Rosales és molt assidu a les xarxes socials i això fa que segueixi a Instagram Anabel. D'aquesta manera, ha pogut veure durant els últims dies que la jove ha tingut diferents compromisos professionals. Però també que aquests no li han impedit gaudir de moments amb el seu xicot.

Precisament, una de les imatges que ha compartit ha provocat un veritable escàndol. A les seves stories és on la cosina de Kiko ha pujat una instantània de Yulen conduint el cotxe. I, sense adonar-se'n, ha revelat que l'esportista ha comès un delicte.

Fotomuntatge d'una story d'Anabel Pantoja amb Yulen Pereira.
Kiko Rivera ha vist com Yulen era enxampat cometent una infracció. | Instagram: @anabelpantoja00

Sí, perquè com es demostra, l'esportista va conduint a una velocitat molt per sobre del que es permet. En concret, circula a 148 quilòmetres per hora! Així ho deixa clar el comptaquilòmetres, quan el màxim autoritzat és circular a 120 quilòmetres a autopistes i autovies.

Tant a Twitter com a Sálvame s'han revelat els fets i s'ha qüestionat Pereira. Un jove que ara es podria veure multat si la DGT decideix prendre mesures després de veure la imatge.

Kiko Rivera és conscient de l'enrenou generat

El fill d'Isabel Pantoja s'ha quedat estupefacte en veure la ficada de pota d'Anabel i, sobretot, la infracció de Yulen. I també s'ha quedat bocabadat en veure que a les xarxes s'ha produït un enorme enrenou pel que fa a l'esportista. I molts internautes l'han atacat.

En efecte, entre els missatges que li han deixat en contra seva en podem destacar alguns com ara «Ja es creu un déu com la xicota», «Si és que no donen per a més» i «Que bonic! Delinqüent com la tia».

I en aquesta mateixa línia trobem: «Aquest home és boig. A punt de tenir un accident o d'emportar-se algú al davant. Mare meva, la Pantoja l'està duent per mal camí».

Foto d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira en un photocall.
Kiko Rivera ha vist que la parella ha rebut molts atacs. | GTRES
 

De moment, ni Pereira ni Pantoja han volgut parlar sobre els fets. Han preferit guardar el silenci davant la infracció que suposa un veritable risc. I així ho ha vist Kiko, ja que s'ha indicat a Sálvame, que fa uns dies va descobrir una altra famosa cometent una infracció.

Exactament el programa va emetre en directe que Paola Olmedo, la nora de Carmen Borrego, circulava malament amb el patinet elèctric.

Ho feia per la vorera i no per la calçada, i a més sense portar casc. Una situació que la va deixar en evidència i que suposava un perill per als vianants i per a ella mateixa, que està embarassada en aquests moments.