Kiko Rivera demana a Irene Rosales que es torni a casar amb ell

Kiko Rivera va visitar el plató de 'Viva la vida' per a fer una sol·licitud molt especial a Irene Rosales

Kiko Rivera i la seva dona Irene Rosales
Kiko Rivera i Irene Rosales estan ja casats pel registre civil | CatalunyaDiari.cat

Kiko Rivera va prometre setmanes enrere a Emma García que visitaria 'Viva la vida' per poder saludar-la en persona i de pas, veure a la seva dona, Irene Rosales, treballar. Aquesta promesa es va fer efectiva en la tarda d'ahir diumenge.

En un set íntim, Emma García acompanyada d'Irene Rosales, van entrevistar a Kiko Rivera on van parlar una estona de la seva trajectòria professional, però al cap de poc, van passar als temes personals relacionats amb la família i que engloba tot el relacionat amb la seva mare Isabel Pantoja i la seva germana Chabelita. Emma va preguntar com els hi anava la relació després de les nombroses acusacions d'infidelitat que els rodejava i els dos van dir que estaven millor que mai. Va ser aquí quan Kiko Rivera va passar a l'acció.

Volen cassar-se per l'Església

Kiko va demanar a Irene Rosales que s'aixequés per a seguidament ell ajupir-se i demanar-li la mà per casar-se amb ella per l'Església. Ella, visiblement emocionada, va acceptar la sol·licitud de Kiko i tot el públic va celebrar-ho amb un gran aplaudiment. Aquesta unió suposarà un gran revolt mediàtic i sens dubte, la venda d'exclusives de l'enllaç a totes les revistes del cor. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari