IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El cantant Kiko Rivera pateix un quadre d'estrès sever i ansietat

La reducció d'estómac no li ha anat gaire bé, perquè el fill d'Isabel Pantoja hauria estat incapaç de seguir correctament una dieta

Kiko Rivera pasa por un delicado estado de salud
Kiko Rivera travessa un delicat estat de salut | CatalunyaDiari.cat

Kiko Rivera és notícia gairebé cada dia des del passat 4 de maig, quan va fer públic que patia una greu depressió. Ara bé, tot i que el fill d'Isabel Pantoja ha llançat un missatge tranquil·litzador a través de les xarxes socials als seus seguidors, els rumors sobre la gravetat de la seva situació no han desaparegut. De fet, algunes veus van fins i tot més enllà, i insisteixen que els problemes que pateix el cantant són uns altres. 

I el causant de tot això podria ser l'operació de reducció d'estómac a la qual es va sotmetre l'estiu passat, per poder baixar de pes. Com a conseqüència d'aquesta intervenció, Kiko hauria vomitat tots els aliments ingerits, perquè és incapaç de contenir la seva gana, i no entén que ja no pot retenir una gran quantitat d'aliments.

No ha pogut seguir la dieta recomanada

La intervenció quirúrgica tenia com a objectiu abaixar el seu apetit, però diverses veus de l'entorn de cantant han revelat que Kiko no ha pogut abandonar els greixos saturats, dolços, làctics o els productes elaborats a partir amb farina de blat, que no són recomanables per la seva notable aportació calòrica. 

A diferència de la seva cosina, Anabel Pantoja, que també es va sotmetre a la mateixa operació, que va acompanyar d'una dieta equilibrada i una sèrie d'exercicis, Kiko no ha seguit els consells dels metges. La diferència es pot apreciar en el fet que Anabel ha aconseguit perdre un total de 30 quilograms en tan sols uns mesos. 

Kiko Rivera, acompañado por su madre, Isabel Pantoja
Kiko Rivera, i la seva mare, Isabel Pantoja | 'Semana'

 

El suport de la família, més necessari que mai

Davant d'aquesta situació, el suport de la família és més necessari que mai, i la seva parella, Irene Rosales, així com la seva mare, Isabel Pantoja, estan molt pendents de l'estat de salut del cantant. De la mateixa forma, els seus fills, Francisca, Ana i Carlota intenten passar el màxim de temps possible amb el seu pare, per animar-lo i ajudar-lo a superar la depressió. 

Tot i això, sembla que l'afecte de la família està resultant insuficient, i el DJ necessitarà sotmetre's a teràpies per canalitzar les seves emocions. Amb tot, s'espera que acabi inscrivint-se en el Programa de Reducció d'Estrès Digestiu.

Kiko Rivera, protagonista de ‘Ven a cenar conmigo gourmet’

Kiko Rivera en la presentación de 'Ven a cenar conmigo gourmet'
Kiko Rivera i els seus companys a la presentació de 'Ven a cenar conmigo gourmet' | Cuatro

 

Tot i el seu delicat estat de salut, Rivera no ha volgut apartar-se completament del focus mediàtic, i la seva és una de les aparicions televisives més esperades. Mediaset i el canal Cuatro han confirmat que el fill d'Isabel Pantoja serà  a edició de 'Ven a cenar conmigo gourmet', en el que serà la seva primera aparició pública després de conèixer-se la malaltia que pateix. 

Cal dir que després de saltar als mitjans la notícia, els rumors s'han disparat. I és que són molts els que creuen que la malaltia ha estat tan sols una forma d'allunyar-se de les càmeres, i centrar-se en aquest projecte. També és veritat que alguns altres han celebrat la seva millora. Amb tot, es desconeix si Kiko va gravar el programa abans o després d'anunciar la malaltia. Probablement la preparació es va desenvolupar abans de l'anunci, però seria com a mínim estrany que el programa s'emeti si un dels protagonistes travessa un moment tan dur. 


Comentaris

envia el comentari