Kiko Rivera diu «germana» a la seva cosina Anabel Pantoja

Aquest gest torna a posar de manifest que la mala relació entre els fills de la Pantoja està lluny d’arribar a bon port

Fotomontaje de Kiko Rivera, Anabel Pantoja y Chabelita
Fotomuntatge de Kiko Rivera, Anabel Pantoja i Chabelita | Catalunya Diari

El clan Pantoja no es cansa de generar contingut per a les revistes i programes del cor. Sempre en el centre de la polèmica, protagonitzen gran part de les xafarderies més escandaloses del país. En els últims mesos, s’ha parlat sobretot de la mala relació entre Chabelita i els seus familiars més propers, després que aquests últims no consideressin plat de bon gust que la petita Isa tornés amb el pare del seu fill, Alberto Isla.

Però sembla que aquest no és l’únic motiu que ha distanciat Chabelita del clan, ja que ni el fet de trencar aquesta relació ha aconseguit que es produís un apropament entre la més jove dels Pantoja i la resta de la família.

Malgrat que tot apuntava que l’aniversari d’Isabel Pantoja seria una bona excusa perquè tots els membres es reunissin i arreglessin les seves diferències, finalment la festa no va acabar com la matriarca esperava. I és que, lluny de suavitzar postures i intentar arribar a un punt comú, Kiko Rivera ha dut a terme una acció que no ha degut agradar gens ni a Isabel Pantoja ni a Chabelita. 

Kiko Rivera, a Instagram: «I qui va dir que una cosina no és  una germana?»

El DJ va aprofitar l’esdeveniment per publicar diverses fotografies al seu compte personal d’Instagram. En elles, apareix juntament amb la seva mare i amb la seva cosina, Anabel Pantoja. Si bé en un primer moment pot semblar que no hi ha motius perquè saltin les alarmes, cal destacar que la instantània amb la seva cosina venia acompanyada del text següent: «I qui va dir que una cosina no és  una germana?».

Tot i que Anabel es devia sentir molt feliç per aquestes paraules, de ben segur hi va haver una persona a qui no li van fer gens de gràcia: la seva veritable germana, Chabelita. Així doncs, la petita del clan ha hagut d’aguantar aquest dard enverinat, que no és plat de bon gust ni fàcil de pair.

Chabelita també va publicar una foto amb Anabel Pantoja

Però Kiko no és l’únic que ha compartit una fotografia amb Anabel, ja que la seva germana petita ha fet exactament el mateix. Potser a tall d’indirecta pel seu germà? No ho sabem, però de ben segur que això causa un gran dilema en la cosina dels dos, ja que està  situada enmigd’un conflicte molt difícil de lidiar.

Amb tot, Chabelita s’ha mostrat dolguda per la manca d’afecte que la seva família li demostra. En aquest marc, fa poc declarava que «la relació amb la meva mare no és profunda. Ella no es porta tan bé amb mi com amb el meu germà. De fet, hi ha una diferència molt gran entre el tracte que rebo jo i el que rep Kiko». 


Comentaris

envia el comentari