YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Kiko Rivera esclata davant d'una reportera en preguntar-li si és fill del Dr. Cariñanos

Kiko Rivera dubta sobre si realment és fill de Paquirri i podria estar pensant de realitzar-se una prova de paternitat per descobrir si podria ser fill del Dr. Cariñanos

El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana
Kiko Rivera, en una imatge d'arxiu. | Instagram @riverakiko

Els béns de Kiko Rivera dels quals Isabel Pantoja ha gaudit sense comptar amb el veritable propietari no és l'únic front obert que té Kiko Rivera amb la seva mare. L'herència que Paquirri va deixar a la seva família en vida i dels quals la 'tonadillera' es va apoderar han portat cua. Des que el DJ va descobrir les mentides de la seva mare, segons ell, la relació entre la cantant i el seu fill s'han trencat. Kiko Rivera ja no es creu la seva mare ni en una paraula. Fins i tot a la paternitat de Paquirri es posa en dubte. I és que en realitat, la semblança física entre el fill d'Isabel Pantoja i el doctor Cariñanos, amb el qual la cantant va tenir una estreta amistat és sorprenent. Tant, que es creu que ell podria ser el veritable pare de Kiko Rivera.

 

El mateix fill del metge, Francisco Cariñanos, ha assegurat a 'Socialité' que Kiko Rivera s'ha posat en contacte amb ell per fer-se les proves de paternitat junts, ja que el doctor va ser assassinat per la banda terrorista ETA l'any 2002. Com era d'esperar, els reporters del programa de Telecinco van acudir a casa del fill d'Isabel Pantoja per descobrir si realment això era cert. Giovanna González, la periodista encarregada de la missió, es va emportar un «vés a la merda» com a resposta de Kiko. El DJ, molt malhumorat, no va suportar que González li traslladés les inquietuds del programa davant de la seva filla gran, de 5 anys, qui malgrat la seva curta edat, ja entén de què va tot l'assumpte.

 

María Patiño va confessar en rigorós directe que Kiko Rivera es va posar en contacte amb ella per mostrar el seu empipament amb la reportera. Kiko Rivera va posar l'accent una vegada més que davant de les seves filles no se li preguntés sobre temes delicats. Giovanna González té la seva pròpia hipòtesi. La periodista assegura que Kiko Rivera podria estar gestionant una exclusiva on parlaria sobre si realment s'ha qüestionat que Paquirri podria no ser el seu pare biològic i, en aquest cas, que el seu veritable pare fos el doctor. I, per confirmar-ho, podria haver acudit al fill del doctor Cariñanos per descobrir si és cert. Si és veritat que Kiko és fill del metge, els rumors que han sobrevolat durant anys sobre un suposat idil·li entre Isabel Pantoja i el doctor podrien ser certes. 

 

Kiko Rivera podria rebre 180.000 euros

En l'hipotètic cas que el fill de la 'tonadillera' confirmés que el seu pare és Cariñanos, no hauria de tenir por de perdre l'herència del torero per no ser-ne el fill biològic. Paquirri va reconèixer en vida a Kiko Rivera com el seu fill i el va incloure per rebre el testament. D'aquesta manera, Kiko seguiria gaudint dels béns que el torero va deixar en vida, si finalment s'aclareixen els problemes amb la seva mare. D'altra banda, si fossin certs els rumors, Kiko estaria inclòs dins dels hereus del doctor. Per tant, Francisco hauria de compartir els béns del seu difunt pare amb el DJ, si aquest reclama la part de l'herència que per llei li correspon als fills provats. En aquesta tessitura, tal com ha avançat el programa de María Patiño, a Kiko li correspondrien 180.000 euros en benefici.

 

Per la seva banda, Irene Rosales prefereix no involucrar-se en el tema, o al menys, no donar declaracions sobre si efectivament el seu marit ha sol·licitat la prova de paternitat. La col·laboradora es resigna a dir que són coses de Kiko i que ella no es mulla. És un tema escabrós. El fill d'Isabel Pantoja prefereix, per ara, gestionar-lo en la intimitat. Més encara quan les seves filles són presents davant les preguntes dels reporters. El DJ vol protegir-les i mantenir-les en la ignorància dels problemes familiars.


Comentaris

envia el comentari